Introductie

Het project dat je zal gaan draaien is in Zandvoort: Het plan betreft nieuwbouw 43 woningen, onderverdeeld in woningen met een dakterras van ca 98 m², Herenhuizen van 3- en 4 lagen en 11 appartementen op de kop van het project. Ook komen er 6 Herenhuizen met een dektuin. Onder dit dek zijn 36 parkeerplaatsen voor de woningen en appartementen gelegen. De overige 7 woningen hebben hun parkeerplaats aan het parkeerhof. ZZP’ers of na detacheringstermijn in vaste dienst is beide mogelijk.

Organisatie

De opdrachtgever staat voor topkwaliteit tegen de beste prijs. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zetten zij de toon in de wereld van wonen. Dankzij de kennis, schaal en integrale aanpak maken ze aangenamer wonen toegankelijk voor iedereen. Samenwerking is wat ze drijft. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de (toekomstige) bewoners, opdrachtgevers en partners, garanderen ze premium kwaliteit. En daarvan profiteert iedereen. Vandaag én morgen.

Functie

Als manager van de bouwplaats en onderdeel van het projectteam zorg je voor het uitdragen van het beleid in het kader van kwaliteit, welzijn, veiligheid en gezondheid. Jij regelt dat alles perfect blijft lopen; jouw planning klopt vrijwel altijd, je medewerkers staan op het juiste moment op de juiste plek en je logistieke proces is goed op orde. De benodigde productiemiddelen zijn op tijd aanwezig en direct in te zetten.

De integratie van BIM en LEAN staat bij de opdrachtgever hoog in het vaandel. Jij gaat hun in deze ontwikkeling verder helpen! Met jouw kennis en kunde zorg jij er met jouw team voor dat op de bouwplaats alle principes hiervan geïmplementeerd, gemonitord en geoptimaliseerd worden. Jij bent van het type coachend leiding geven. Je medewerkers zijn blij met jou. Logisch, want je weet de juiste balans te creëren tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Elke dag komen ze weer met energie de bouwplaats op.

Functie eisen

Je beschikt over MBO of HBO werk- en denkniveau en je hebt het liefst de nodige vlieguren als uitvoerder. Zonder nadenken schakel jij van onderaannemer naar projectleider en weer naar een bouwplaatsmedewerker. Verder ben je resultaatgericht en besluitvaardig. Je bent en blijft op zoek naar verbetering (LEAN) van de bedrijfsvoering en weet kansen goed te benutten. Daarnaast beschik je over kennis en ervaring op het gebied van bouwprocessen en –methodieken.

Aanbod

Naast de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling, onze open bedrijfscultuur, een netwerk van gedreven collega’s, ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, en goede doorgroeimogelijkheden, bieden wij jou een marktconform salaris (bouw cao), genoeg vakantiedagen en een leaseauto. Uiteraard krijg je ook een laptop en smartphone.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kasper van der Kleij via telefoonnummer 010-217 1977 of via email kasper.van.der.kleij@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Kasper van der Kleij via telefoonnummer 010-217 1977 of via email kasper.van.der.kleij@mtenv.nl