Introductie

Ben jij de werkvoorbereider die nét even meer ziet dan de rest? De werkvoorbereider die altijd nét iets meer voor elkaar krijgt dan zijn collega’s? Waarom je keuze nu juist op deze vacature moet vallen? Omdat je bij deze organisatie de kans krijgt om te werken aan de meest toonaangevende woningbouwprojecten in Nederland. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Organisatie

Je komt te werken bij één van de grootste bouwondernemingen van Nederland. Vooraanstaand met betrekking op de techniek, maar ook in ontwikkeling en ontwerp. Door een goede landelijke dekking staan ze altijd dicht bij de opdrachtgever. De cultuur van de organisatie kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. De organisatie stimuleert het nemen van verantwoordelijkheid en ontwikkeling van eigen kwaliteiten.

De divisie van de organisatie waar deze vacature openstaat werkt aan de meest toonaangevende woningbouwprojecten. Op dit moment hebben ze meer dan 65 woningbouwprojecten in uitvoering.

Functie

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat tijdens de gehele voorbereidings- en realisatiefase alles op rolletjes verloopt.

Je stelt de projectplanning op en houdt de voortgang van het bouwproject en de kosten in de gaten. Werktekeningen worden zorgvuldig door jou gecontroleerd en je zorgt ervoor dat al het materiaal en materieel juist en voldoende is ingekocht. Je bepaalt wie waar en wanneer nodig is en houd je bezig met het signaleren, oplossen en doorspelen van problemen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met leveranciers, projectleden en andere stakeholders.

Functie eisen

  • Je ambieert een rol waarin je techniek, communicatieve vaardigheden en bouwkundig inzicht kunt combineren.
  • Je hebt HBO werk- en denk niveau; opleidingsrichting bouwkunde
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen, kunt goed samenwerken en weet van aanpakken.
  • Je bent in staat om buiten de gebaande paden te denken, bent pragmatisch, enthousiast, zelfverzekerd en goed georganiseerd.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met veel mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling bij een innovatieve werkgever. Verder bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld flexibele werktijden en volgen wij de inlenersbeloning volgens de UTA-cao.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gina Bakker via telefoonnummer 030-2840790 / 06-11095759 (ook Whatsapp is mogelijk) of via email gina.bakker@mtenv.nl.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gina Bakker via 030-2840790 / 06-11095759 (ook Whatsapp is mogelijk) of via gina.bakker@mtenv.nl.