Introductie

Ben jij die enthousiaste werkvoorbereider met een passie voor nieuwbouw. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Ga jij het liefst aan de slag met gave, grote en uitdagende projecten en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Organisatie

Deze opdrachtgever staat voor bijzondere bouwprojecten. Ze zijn een zelfstandige bouwonderneming met ruim 220 jaar ervaring in utiliteitsbouw en woningbouw en werkzaam in heel Nederland. Een dynamische bouwfamilie met een groeiend aantal medewerkers en ijzersterk in reguliere én uitdagende nieuwbouw-, verbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten.

Functie

Bij Sprangers zal je aan de slag gaan bij onze middel-tot grotere projecten (ongeveer van €5 mln – €45mln). Bij dit soort projecten assisteer je als werkvoorbereider de projectleiding bij onder meer het opstellen van kostprijsberekeningen, planningen en zaken als inkoop- en afroepschema’s. Ook maak je de inrichtingstekeningen van het bouwterrein en vraag je offertes aan voor onderaannemers en leveranciers. Daarnaast controleer jij de maatvoering van tekeningen van onderaannemers en stemt deze af met de constructie- en werktekeningen.

Functie eisen

  • Een mbo- of hbo-opleiding bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of gelijkwaardig;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als calculator of werkvoorbereider en je hebt een goed analytisch vermogen en een praktische instelling.
  • Je bent klantgericht en representatief en je werkt accuraat.
  • Je hebt een flexibele instelling.

Aanbod

Wij bieden jou een unieke kans met veel uitdaging en groeimogelijkheden. Je gaat je bezig houden met indrukwekkende projecten in een onwijs leuk team. Daarnaast leveren we jou een marktconform salaris en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van de mténv academy!

Voorwaarden:

– Een uitdagende functie met uitzicht op een vast dienstverband

– Opleiding en trainingen via mténv academie

– CAO Bouwnijverheid

– BPF bouwpensioen

– Salaris op basis van ervaring (in overleg)

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kasper van der Kleij via telefoonnummer 010-217 1977 of via email kasper.van.der.kleij@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Kasper van der Kleij via telefoonnummer 010-217 1977 of via email kasper.van.der.kleij@mtenv.nl