Introductie

Ben jij een enthousiaste werkvoorbereider die zijn uitdagingen vindt door de diversiteit aan projecten? Op zoek naar een nieuwe uitdaging of juist de eerste stappen willen maken in je carrière? Lees dan verder voor de vacature van allround werkvoorbereider.

Organisatie

Deze opdrachtgever behoort misschien wel tot één van de oudste bouwondernemingen in Nederland. En dat word je niet zomaar. Vanuit een traditie die gestoeld is op het leveren van vakwerk en optimale service hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld woning-corporaties, woningbeheerders, vastgoed-ontwikkelaars, zorginstellingen, beleggers en particuliere initiatieven.

Van oudsher zijn ze dè bouw-onderneming voor service, onderhoud en renovatiewerkzaamheden. De afgelopen jaren hebben zij zich echter ontwikkeld tot een onderneming die op steeds meer (bouw)terreinen actief is. Behalve bij service-, onderhoud- en projectmatige renovatieprojecten, kom je ze ook tegen bij de grotere (nieuw)bouwprojecten.

Functie

voert werkzaamheden uit op het gebied van werkvoorbereiding van B&U projecten w.o. het controleren van werktekeningen, het en spiegelen van offerten, het uittrekken en bestellen van bouwmaterialen, bewaken van uren en budgetten, het ondersteunen en vraagbaak zijn van de uitvoerder van een bouwproject, het organiseren en registreren van werkvergaderingen en diverse taken op gebied van borgen van de bouwkwaliteit en VGM.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie of in de bouw.
  • Kennis van AutoCAD, microsoft office en bij voorkeur BIM modelleren.
  • Je bent zelfstandig, accuraat en klantgericht.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Wij bieden jou een unieke kans met veel uitdaging en groeimogelijkheden. Je gaat je bezig houden met indrukwekkende projecten in een onwijs leuk team. Daarnaast leveren we jou een marktconform salaris en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van de mténv academy!

Voorwaarden:

– Een uitdagende functie met uitzicht op een vast dienstverband

– Opleiding en trainingen via mténv academie

– CAO Bouwnijverheid

– BPF bouwpensioen

– Salaris op basis van ervaring (in overleg)

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kasper van der Kleij via telefoonnummer 010-217 1977 of via email kasper.van.der.kleij@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Kasper van der Kleij via telefoonnummer 010-217 1977 of via email kasper.van.der.kleij@mtenv.nl