Graag iemand persoonlijk spreken?

U kunt direct contact opnemen met één van onze collega’s of u kunt onderstaand formulier invullen. Dan neemt de juiste collega zo spoedig mogelijk contact met u op.

mténv: geeft altijd thuis

Als HR-dienstverlener richten wij ons al meer dan 20 jaar uitsluitend op de woningcorporatiesector en de mensen die er werken. Ons aanbod is helder: een enorme keuze uit ervaring en talent op elk gewenst niveau, gecombineerd met onze doortastende, transparante aanpak en onze ervaren specialisten in uw vakgebied. Daarnaast bieden we ook oplossingen en advies voor uiteenlopende HRM-vraagstukken, zoals outplacementtrajecten, selectie- en ontwikkelassessments. Wat uw vraag ook is, wij geven altijd thuis!

download hier de brochure

Maatwerk

Geen enkele opdracht of opdrachtgever is hetzelfde. Uw specifieke ideeën en wensen staan centraal en maken elke opdracht in meer of mindere mate uniek. Dat brengen we boven water, zodat we daar zeer scherp op in kunnen spelen. Wij bespreken graag met u hoe wij samen kunnen bouwen aan uw plannen.

 

Uw adviseur

De adviseurs van mténv vormen de kern van onze organisatie. Zij hebben uitgebreide kennis van het vakgebied waarin u werkzaam bent en zijn bovendien specifiek getraind voor personeelsselectie- en bemiddeling. Uw adviseur volgt de landelijke en regionale ontwikkelingen op de voet en is in staat om hierop aansluitende diensten aan te bieden en te ontwikkelen.

 

Ons kandidatennetwerk

Wij beschikken over een omvangrijk en kwalitatief netwerk van professionals; van starter tot

manager; op MBO, HBO en WO niveau. En dit netwerk breidt zich nog dagelijks uit.
Wij weten de kandidaten te vinden die voor ieder ander onbereikbaar zijn. Contact onderhouden en weten wat de mensen triggert; dat is de key. We adviseren de kandidaten in hun carrière en informeren hen als zich een passende kans voordoet. Ook werken wij samen met ZZP-ers en interimmers. Het begint allemaal met een uitgebreid selectiegesprek waarbij we de persoon achter het cv naar boven halen. We letten o.a. op capaciteiten, karakter en ambitie.

 

Vaste functie of tijdelijke opdracht

U kunt mténv inschakelen voor ondersteuning van een tijdelijk project, maar ook voor het invullen van vaste capaciteitsvraagstukken. Wij maken gebruik van de volgende productvorm:

  • Detachering / projectbasis

U huurt de kandidaat in voor de duur van een project of een bepaalde termijn. Mténv neemt alle contractrisico’s op zich; u betaalt alleen voor de gewerkte uren. Na de detacheringsperiode kunt u de kandidaat kosteloos overnemen. Wilt u de kandidaat alleen voor een project inhuren? Dan is zijn/haar contract ieder moment opzegbaar.

  • Werving & Selectie

Bent u op zoek naar vaste aanvulling voor uw team? Uw adviseur gaat direct voor u op zoek naar de juiste kandidaat binnen ons netwerk. Pas op het moment dat de kandidaat bij u in dienst treedt, bent u aan mténv een fee verschuldigd welke vooraf samen wordt bepaald.

 

Uw voordeel

  • Hoeveel advertenties moet u plaatsen voordat er kwalitatieve reacties komen?
  • Wat kost het u wanneer een vacature niet juist wordt ingevuld?
  • Hoeveel kandidaten moet u spreken voordat u een geschikte kandidaat heeft gevonden?

Uw adviseur neemt u een hoop werk, tijd en kosten uit handen. Naast een groot netwerk hebben wij ook toegang tot een online netwerk via onze website, gespecialiseerde vacaturebanken en social media kanalen om de juiste kandidaten te bereiken. Wij maken de eerste selectie voor u zodat u alleen in gesprek gaat met de beste professionals.

download de brochure