Introductie

Ben jij een enorme duizendpoot op gebied van verhuur?
Nee, stop dan nu met lezen.
Zo ja, lees dan nu verder. Beschik jij dan ook nog over een super sociale persoonlijkheid? Lees dan nu zeker meteen verder en solliciteer direct.

Organisatie

Als jij voor ons, mténv, komt werken betekent dit dat jij voor een detacheerder komt te werken met meer dan 20 jaar ervaring. Jij, als professional, wordt gedetacheerd bij corporaties bij jou in de buurt. Hierdoor heb je te maken met twee soorten collega’s. Aan de ene kant heb je te maken met collega’s bij de corporatie en aan de andere kant heb je te maken met een breed netwerk aan professionals. Jij gaat met trots mténv vertegenwoordigen. Middels voortgangs- en coachingsgesprekken, het aanbieden van trainingen en assessments en de afwisselende opdrachten willen wij ervoor zorgen dat jij lekker in je vel zit. Als jij aan een nieuwe opdracht begint komen wij natuurlijk even bij jou langs.

Functie

Genoeg over mténv; nu meer over de inhoud van de functie.

Binnen deze functie, als verhuurconsulent, ben jij verantwoordelijk voor het gehele verhuurtraject. Jij bent verantwoordelijk voor het traject van het adverteren van een woning tot de oplevering hiervan. Jij bent de persoon die met trots klanten te woord staat, bezichtigingen inplant en begeleid en contracten opstelt en afsluit. Als verhuurconsulent ben je ook degene die nauw gaat samenwerken met bewoners, woonconsulenten, huismeesters en rayonopzichters.

Je hebt één doel; de perfecte verhuurconsulent zijn!

Functie eisen

Voor deze perfecte verhuurconsulent zijn wij op zoek naar iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau. Wij willen niet discrimineren maar we zoeken toch helaas iemand met minimaal 3-5 jaar ervaring. Als ervaren verhuurconsulent ben jij op de hoogte van de wet- en regelgeving van verhuur. Tevens ben jij op de hoogte van de regionale afspraken.

Doortastend en tactvol omgaan met verschillende achtergronden en belangen is voor jou een fluitje van een cent. Aan de andere kant verlies jij het belang van onze opdrachtgever niet uit het oog. Hoe lastig de klanten ook zijn. Jij verliest het belang niet uit het oog. Jij, de gedreven verhuurconsulent, vindt je salariëring in schaal F.

Aanbod

We hanteren de inlenersbeloning. Dit betekent dat wij altijd dezelfde salarisschalen hanteren als de woningcorporatie waar jij in opdracht zit. Uiteraard mag je je indicatie aan ons doorgeven.

Inlichtingen

Is doortastend en tactvol omgaan met verschillende achtergronden en belangen voor jou een fluitje van een cent? Reageer dan snel.

Sollicitatie

Zie jij een leven als verhuurconsulent voor je, neem dan snel contact op.

Britt Hanegraaf britt.hanegraaf@mtenv.nl 06-14 88 35 46 of Ida Heesters ida.heesters@mtenv.nl +31(0)10 217 1977