Introductie

Ben jij in staat zelfstandig zorg te dragen voor de realisatie van projecten binnen bepaalde tijd, kwaliteit en budget? Dan ben jij klaar voor de functie als uitvoerder! Lees snel verder!

Organisatie

Je komt te werken bij één van de grootste bouwondernemingen van Nederland. Vooraanstaand met betrekking op de techniek, maar ook in ontwikkeling en ontwerp. Door een goede landelijke dekking staan ze altijd dicht bij de opdrachtgever. De cultuur van de organisatie kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. De organisatie stimuleert het nemen van verantwoordelijkheid en ontwikkeling van eigen kwaliteiten.

Functie

Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de inrichting van een efficiënte bouwplaats en voert hier tevens actief en zelfstandig inspecties uit. Je controleert de voortgang, kwaliteit en kosten van het werk en stuurt indien nodig bij conform de werkbegroting en projectplanning. Daarbij geef je operationeel leiding aan de medewerkers op de bouwplaats en ziet toe op de werkzaamheden van de onderaannemers(s).

Je bent in staat afwijkingen ten opzichte van het contract (meer- en minderwerk) te signaleren en te registreren. Uiteraard horen onder jouw verantwoordelijkheid ook het administreren van het werk, controleren facturen, afroepschema’s en logboeken. Kortom, jij bent de baas op de bouwplaats!

Functie eisen

  • HBO opleiding richting bouwkunde;
  • 1-3 jaar ervaring als uitvoerder;
  • Ervaring met verschillende soorten projecten;
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
  • Je werkt accuraat en bent sterk in plannen en organiseren;
  • Je hebt een resultaatgerichte en klantgerichte instelling en beschikt over teamgeest.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie met uitdagende projecten, een marktconform salaris en met als kers op de taart de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van de mténv academy!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gina Bakker via telefoonnummer 030-2840790 / 06-11095759 (ook Whatsapp is mogelijk) of via email gina.bakker@mtenv.nl.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gina Bakker via telefoonnummer 030-2840790 / 06-11095759 (ook Whatsapp is mogelijk) of via email gina.bakker@mtenv.nl.