Stilstaan is achteruitgang. Dus grijp altijd de kans aan om iets nieuws te leren, bij te scholen of de laatste ontwikkelingen in je vakgebied te volgen.

De mténv academie is altijd op zoek naar interessante thema’s en wil je doormiddel van trainingen en workshops ondersteunen om nog beter te presteren. Daarom staan er in het laatste kwartaal van dit jaar nog een aantal mooie onderwerpen op het programma!

Professionals die werkzaam zijn via mténv kunnen per jaar kosteloos deelnemen aan een training. Dus maak nog gebruik van deze mogelijkheid in 2017!

Ben je niet werkzaam via ons, maar wil je wel deelnemen of wil je een collega meebrengen? Dat kan! Stuur ons een bericht met je contactgegevens en vermeld aan welke training je wilt deelnemen. Wellicht stelt je werkgever een trainingsbudget beschikbaar, dus vraag dit altijd na.

Aanmelden kan via: marketing@mtenv.nl.

Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Lisa Hennekes via telefoonnummer: 030-2840790.

Datum Onderwerp Locatie en tijd Prijs p.p.*
5 okt Training Daeb /niet-daeb: Hoe nu verder?
Een praktijkgerichte training, waar in wordt gegaan op de keuze mogelijkheden, bijbehorende gevolgen, wet- en regelgeving. Hoe kunt u het beste omgaan met de gemaakte keuze? Tevens is er gelegenheid om een praktijkcase in te brengen.
Utrecht
Ravellaan 9615.30 -21.00 uur
€ 450,-
19 okt Training Warmtewet
De eerste afrekeningen op basis van de Warmtewet zijn verstuurd, komt men tot de conclusie dat de wet aangepast moet worden! Welke aanpassingen zijn uiteindelijk goedgekeurd door de regering en wat zijn de praktische knelpunten? In deze training gaat u rekenen met de actualiteiten binnen de Warmtewet.
Utrecht
Ravellaan 96
15.30 -21.00 uur 
€ 450,-
2 en 16 nov Training Effectieve Communicatie
U doet in hoog tempo kennis en vaardigheden op waardoor u beter en sneller op niveau kunt opereren binnen organisaties. Dit tweedaagse traject biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan leerdoelen als assertief gedrag, omgaan met collega’s, uzelf presenteren, uw mening geven (in vergaderingen).
Utrecht
Ravellaan 9613:00 – 17:00 uur 
€ 695,-
30 nov

onder voor-behoud

Workshop Asbest Herkennen
U leert diverse soorten en toepassingen te herkennen en de juiste manier van handelen bij asbestvondst. Er wordt gebruik gemaakt van foto’s van praktijksituaties en aanvullend monstermateriaal. Na afloop ontvangt u een erkend certificaat.
Utrecht
Ravellaan 9615.30 -21.00 uur
€ 99,-

 

* Prijs is exclusief BTW en inclusief lesmateriaal en diner.