Hydi Hoost, Interim HRM-professional, Rochdale

Testimonials, Testimononials pagina
Sinds 2014 werk ik samen met mténv. Hun aanpak is direct en vooral persoonlijk. De adviseurs leggen eerst goed contact met de opdrachtgever, zodat ze een goed beeld krijgen van de organisatie en de opdracht. Wat opvalt is dat de kandidaten die ze leveren goed voldoen aan wat de organisatie van ze vraagt. Ze zitten er zelden naast. Als de medewerker op zijn plek zit, laten ze deze niet los en zijn ze nog zeer betrokken. Dat maakt hun manier van werken persoonsgericht en menselijk. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de corporatiebranche. Dat maakt dat je als opdrachtgever snel met mténv kunt schakelen

Martin Vlasblom, TBV Wonen, Tilburg

Testimononials pagina
mténv is een fijn bedrijf! Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en snelheid van de dienstverlening!

Eigen Haard, Amsterdam

Testimononials pagina
Onze zakelijke relatie met mténv is ruim twee jaar geleden gestart. In de afgelopen periode is mténv van enorme toegevoegde waarde geweest. Door een inhaalslag in onze organisatie hebben wij nogal wat tijdelijke medewerkers via hen ingehuurd. Mijn persoonlijke adviseur is goed op de hoogte van wat ik zoek en nodig heb en weet in korte tijd de juiste man/vrouw te vinden voor de functies binnen de afdeling. Er wordt snel geschakeld en op een prettige wijze. Ik heb er weinig omkijken meer naar. Tijdrovende zoektochten worden ons nu bespaard. Het is goed om te weten dat één telefoontje naar mténv voldoende is om een goede gemotiveerde tijdelijke medewerker in te huren.

Bianka Hoek – Stichting Havensteder

Testimononials pagina
Ik werk al meer dan zeven jaar samen met mténv. Ook mijn voorganger bij Stichting Havensteder werkte al samen met mténv. De medewerkers van mténv zijn goed op de hoogte van onze organisatie (waar staan we voor, sfeer) en kunnen daardoor snel een passende kandidaat voorstellen. Daarnaast heb ik een vaste contactpersoon en dat is erg fijn schakelen. mténv is altijd bereikbaar, pro-actief, flexibel en ontzorgt. En dat is wat ik zoek in een partij waarmee ik samenwerk.  

Jurney Eykenloof, Trivire, Dordrecht

Testimononials pagina
Vakkundig probeert mténv een goede match te vinden tussen kandidaat en organisatie. mténv steekt hier veel energie in, de adviseurs zijn vriendelijk en professioneel. Ook is de kwaliteit van de medewerkers erg goed! De kandidaten zijn experts op het vakgebied waarvoor wij ondersteuning vragen. In de toekomst huren wij zeker weer externe medewerkers in via mténv.