Waarom kiezen voor mténv?

  • Toegang tot de meest interessante vacatures en projecten.
  • Maximaal resultaat door een invloedrijk en landelijk netwerk.
  • Discrete en zorgvuldige behandeling.
  • Zowel vaste banen als tijdelijke projecten.
  • Van starters- tot en met managementfuncties.
  • Je krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan, je kunt kiezen uit ons trainingsaanbod.

mténv: vacatures voor technische en financiële professionals.

Jouw adviseur

De adviseurs van mténv vormen de kern van onze organisatie. Zij hebben uitgebreide kennis van het vakgebied waarin jij werkzaam bent en zijn bovendien specifiek getraind voor personeelsselectie- en bemiddeling. Jouw adviseur volgt de landelijke en regionale ontwikkelingen op de voet en is regelmatig bij netwerkbijeenkomsten aanwezig.

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij in kaart wat jouw wensen, ambities en ervaringen zijn. Jouw adviseur gaat voor je op zoek naar die perfecte baan of opdracht. Wij kennen de belangrijke projecten in Nederland en hebben contacten met de eindbeslissers bij de organisaties. Dat betekent dat als wij zeggen dat iemand goed is, de opdrachtgever zich in onze kandidaat zal verdiepen. Zelfs als zij (nog) geen concrete vacature hebben. Omdat ook zij beseffen dat in elke marktsituatie écht toptalent schaars is en blijft.

Vaste baan of tijdelijke opdracht?

Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden bij onze opdrachtgevers kan een passende keuze gemaakt worden. De meest voorkomende vorm is detachering waarbij je voor de duur van een project of een vooraf afgesproken termijn (meestal een jaar) bij onze opdrachtgever aan de slag gaat. mténv is in deze periode je werkgever. Na deze periode kan de opdrachtgever je een arbeidscontract aanbieden.

Ook voor ZZP-ers en interimmers hebben wij mogelijkheden.