Introductie

Jij beschikt over een opleiding mbo sociale dienstverlening of vergelijkbare opleiding en vindt het leuk om klaar te staan voor bewoners in een woonwijk. Jij bruist van de energie die je graag inzet om mensen in beweging te krijgen. Vrienden omschrijven jou dan ook als iemand die altijd op de hoogte is van wat er speelt en iemand die denkt in mogelijkheden.

En nu ben jij op zoek naar een baan waarbij je deze vaardigheden kunt gaan inzetten..

Organisatie

Je gaat aan de slag voor een woningcorporatie in Brabant die zich inzet voor voldoende betaalbare en duurzame huizen in regio Brabant. Je komt te werken in een wijkteam van 8 mensen, die intensief contact met elkaar hebben om te sparren. Je kantoor bevindt zich midden in de wijk om goed te kunnen schakelen.

Functie

Jij wordt het aanspreekpunt in een woonwijk in Brabant. Je staat altijd klaar staat voor de bewoners en helpt bij het beantwoorden van vragen over sociale problematiek, leefbaarheid, het complex, buurtbeheerprojecten, onderhoudsprojecten en praktische zaken. Daarnaast spreek je bewoners ook aan op hun eigen gedrag en mag je mee denken over een onderhoudsproject wat gaat spelen in deze wijk.

Functie eisen

– Opleiding sociale dienstverlening of vergelijkbare opleiding
– Ervaring met mensen in beweging krijgen (niet letterlijk)
– Kennis van de volkshuisvesting is een pré
– Uitstekende communicatieve vaardigheden

Aanbod

– 36 uur per weerk
– Salaris is afhankelijk van ervaring (€2294 – €2941)
– cao woondiensten
– Je gaat gelijk in dienst bij onze opdrachtgever

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Britt Hanegraaf via telefoonnummer 06-14 88 35 46 of via email britt.hanegraaf@mtenv.nl

Solliciteren

Ja, ik meld mij aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang graag elke maand sollicitatietips en carrièreadvies in mijn mailbox.