Elke corporatie is verplicht om haar dienst van algemeen economisch belang (DAEB), administratief te scheiden of juridisch te splitsen van haar niet-DAEB activiteiten. Tijdens deze praktijkgerichte training wordt ingegaan op de keuze mogelijkheden en bijbehorende gevolgen. Tevens wordt ingezoomd op wetgeving en regelingen. Inmiddels hebben corporaties een keuze gemaakt over dit onderwerp; hoe kan daar het beste mee worden omgegaan. Je leert het allemaal in deze training waarin je ook een eigen praktijkcase kunt inbrengen.

Datum en locatie
De training wordt op donderdag 13 juli gegeven op ons hoofdkantoor in Amsterdam: Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam. Parkeergelegenheid in de garage, ingang linkerzijde van het pand.

Het programma is inclusief koffiepauze en avondeten.

  • Inloop vanaf 15:00
  • Start: 15:30 uur
  • Pauze: 18.00 uur (avondeten)
  • Einde: 21.00 uur

Prijs
Professionals die werkzaam zijn via mténv kunnen één training per jaar gratis volgen. Ben je niet werkzaam via mténv, maar wil je ook graag deelnemen aan een deze training? Dat kan! De kosten hiervoor zijn €450. Heb jij bij je huidige werkgever nog trainingsbudget over en wil jij graag deelnemen? Geef je dan op via je werkgever.

Interesse of deelnemen?
Heb je interesse om deel te nemen of wil jij meer informatie? Neem dan contact op via: marketing@mtenv.nlEr zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!