Introductie

In opdracht van een grote woningcorporatie wordt door deze middelgrote aannemer mutatie onderhoud, onderhoud aan projecten, verbouwing, modernisering en transformatie van woningen en panden uitgevoerd. Daarnaast vindt op beperkte schaal luxe nieuwbouw plaats.

Voor deze partij ben ik opzoek naar een projectleider ontwikkeling & uitvoering wegens groei van de orderportefeuille.


Organisatie

Een laagdrempelige en informele organisatie net binnen de ring van Amsterdam. Deze organisatie kenmerkt zich door de mentaliteit hard werken en maar ook hard lachen.
Deze aannemer heeft een samenwerkingsovereenkomst met een soortgelijke speler in de markt waardoor ze mooie projecten kunnen aannemen en een sterke positie op de markt innemen. Zij hebben met elkaar een ontwikkel B.V. opgericht wat naar verwachting steeds meer zal gaan uitbreiden.

Functie

Wegens groei van de orderportefeuille zijn zij opzoek naar een projectleider ontwikkeling en uitvoering met kennis en ervaring van zowel technische planontwikkeling als ook begeleiden van het uitvoeringsteam van de bouwwerkzaamheden.
Het is een zeer uitdagende en veelzijdige functie.

Functie eisen

– HBO werk- en denkniveau of/en een flinke dosis ervaring in de bouwkunde
– +/- 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
– Ervaring met het doorlopen van verschillende stadia van projectontwikkeling
– Relevante kennis van wet- en regelgeving
– Ervaring met technische inventarisatie van bestaande bouw
– Kennis met teken- en calculatie pakketten
– Ervaring met het opstellen van bouwkostencalculaties
– Ervaring in het controleren en analyseren van adviezen en tekenwerk
– Je houdt er van om hard te werken en daarnaast plezier te maken met je collega’s
– Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
– Nauwkeurig, resultaatgericht, betrouwbaar en discreet


Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie voor een professional in een plezierige werkomgeving met een no nonsens beleid. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden afgestemd op ervaring en volgen wij de inlenersbeloning volgens de UTA-cao.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sharon Zangy via telefoonnummer of/en app op 0629390021 of via email sharon.zangy@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Sharon Zangy via telefoonnummer of/en app op 0629390021 of via email sharon.zangy@mtenv.nl