Introductie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren projectleider in de kop van Noord Holland!

Organisatie

Het team Bouw & Onderhoud organiseert het proces m.b.t. het dagelijks, planmatig en het strategisch onderhoud. Het team wordt gevormd door een procesmanager, projectleiders, projectbegeleiders, projectmedewerkers en een technisch projectcontroller.


Functie

Als projectleider geef je leiding aan de voorbereiding en realisatie van diverse onderhoudsprojecten, bijvoorbeeld op het gebied van schilderwerk en sanitair. Deze corporatie werkt nauw samen met ketenpartners en heeft het traditionele concept van louter selecteren op laagste prijs verlaten. Onze ervaring is dat het resultaat verbetert, wanneer wij als opdrachtgever maximaal gebruik maken van het innovatievermogen en de kennis van marktpartijen. De prestaties van marktpartijen zijn optimaal, wanneer deze zijn gericht op het bereiken van de doelstellingen die voor onze huurders en voor Woonwaard centraal staan: uitstekende service, goede kwaliteit, korte doorlooptijd en dat tegen een acceptabel kostenniveau.

Deze corporatie is een groot voorstander van ketensamenwerking. Het is van belang dat je op een heldere wijze hierin de regie voert. Je bent een teamspeler, niet alleen binnen onze organisatie, maar ook gericht op samenwerking met externe betrokkenen. Je bent vakdeskundig en in staat vanuit een helicopterview naar projecten en processen te kijken en deze in samenhang te brengen met het grotere geheel. Je onderkent uitdagingen, maar ook risico’s die je weet om te zetten in acceptabele oplossingen.


Functie eisen

– MBO+/HBO werk- en denkniveau, met een opleiding in bouwkunde of een andere relevante opleiding;

– Aantoonbare werkervaring met vergelijkbare verantwoordelijkheden en taken bij een corporatie;

– Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

– Ervaring met projectleiding en de realisatie van projecten;

– Kennis van en ervaring met bouwkundige en constructieve oplossingen.


Aanbod

In overleg 32 à 36 uur per week en een salarisindicatie tussen € 3.333 en € 4.167,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband (36 uur per week).

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bart Zonneveld via telefoonnummer 020-412 4120 of via email bart.zonneveld@mtenv.nl
Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Bart Zonneveld via telefoonnummer 020-412 4120 of via email bart.zonneveld@mtenv.nl