Sodexo

Professionals: Yuri Lijffijt, Medewerker planning
Opdrachtgever: Sodexo Facility Services

Over Yuri

Ik werk bij Sodexo voor de KLM op Schiphol. Hier houd ik me bezig met het dagelijkse onderhoud en de storingen aan installaties in de KLM-gebouwen. Hierbij hoort ook het onderhouden van contacten met leveranciers, monteurs en techneuten, werkzaamheden inplannen en rapportages leveren aan leidinggevenden en teammanagers.

Yuri én mténv

Tijdens mijn zoektocht naar een baan heeft mténv mij benaderd voor deze functie. Het proces verliep snel en prettig. Alles was duidelijk. De begeleiding van mténv is prettig. Ik heb mijn contactpersoon weinig nodig en als ik vragen heb dan wordt het snel geregeld. Verder vind ik het fijn dat er regelmatig iemand langskomt om een praatje te maken of om te vragen of alles goed gaat en of er nog dingen geregeld moeten worden.

Sodexo én mténv

In Nederland biedt Sodexo een volledig dienstaanbod, zowel in food als in facilitair management.Voor zowel grote als kleine bedrijven. Voorbeelden zijn overheidsdiensten, ziekenhuizen, zorginstellingen, hogescholen, universiteiten en penitentiaire inrichtingen. Zelfs voor offshore, op boorplatformen. Ze zijn er dus vrijwel overal, voor iedereen. mténv werkt al jaren succesvol samen met Sodexo om technische vacatures op zowel operationeel als ondersteunend niveau in te vullen.

yuri_lijffijt

 

Meer projecten bekijken