Project Ringoevers te Hillegom

Professional: Paul Maarse, Kopersbegeleider
Opdrachtgever: Huib Bakker Bouw
Project: Ringoevers te Hillegom

Over Paul

Na meerdere jaren voor een aannemer te hebben gewerkt heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. En die stap is mij uiteindelijk goed bevallen! Ik ben momenteel aan het werk via mténv als zzper bij Huib Bakker Bouw voor project Ringoevers te Hillegom. Het zijn ruim 300 grondgebonden woningen op een mooi stuk grond. Ze worden gefaseerd opgeleverd en door de groeiende gaan we binnenkort al met de volgende fase aan de haal. Ik ben verantwoordelijk voor de kopersbegeleiding. Deze pak ik geheel zelfstandig op, zowel de technische als de commerciële kant.

Paul én mténv

Via via kwam ik aanraking met een adviseur van mténv. Deze vertelde mij over het project de Ringoevers. De communicatie met hem was lekker helder en open en dat sprak mij zeer aan. Vervolgens had ik een goede klik met HBB en ben ik uitgekozen om dit project voor hen op te pakken. Vevolgens ging het allemaal erg snel. Zowel mténv als HBB wilde snel doorpakken. De voorbereiding ging goed en voordat ik het wist kon ik aan de slag!

De begeleiding vanuit mténv is prima, er is regelmatig contact en waar nodig word ik geassisteerd. Mijn mténv adviseur komt af en toe langs en brengt dan een projectbezoek met uiteraard een lekkere lunch.

Huib Bakker Bouw én mténv

Buildingtwenty4 is een consortium bestaande uit de ontwikkelende bouwers HBB Groep (o.a. Huib Bakker Bouw), De Geus Bouw en Aannemingsbedrijf K. Dekker.

Samen gaan deze authentieke familiebedrijven – met ieders eigen expertise – aan de slag met de ontwikkeling en realisatie van de totaal 320 woningen aan de Ringvaart in Hillegom. HBB zal hierin de ontwikkeling ter hand nemen.

Buildingtwenty4 is trots op dit prestigieuze project.“Het is een prachtige locatie aan de Ringvaart, waarbij we dit gebied weer terug gaan geven aan de bewoners van Hillegom, industrie wordt ingeruild voor een fijne nieuwe woonomgeving,” aldus Martijn van de Poll, Buildingtwenty4, “ons doel is om samen – met onze ervaring van meer dan 100 jaar – binnen het consortium – een nieuwe dorpse wijk te creëren. Een wijk die goed aansluit bij de wensen van de nieuwe bewoners, maar die ook aansluit bij de huidige omwonenden.”

Paul_Maarse

Meer projecten bekijken

Paul Maarse
Paul Maarse, Testimonials
"Pluk de dag."