Renovatieproject voor Woningstichting Mitros

Professional: Murat Ozkardesler, Woonconsulent
Opdrachtgever: Hagemans Vastgoedonderhoud in Nijmegen
Project: diverse renovatieprojecten in Utrecht

Over Murat

Momenteel werk ik via mténv voor Hagemans Vastgoedonderhoud B.V. aan een renovatieproject in Utrecht, in opdracht van Woningstichting Mitros. Dit project houdt in: herstellen rioolleidingen en grondleidingen, vervangen deuren van de woningen en de bergingen, schilderen gevel en balkons, verbeteren brandveiligheid en electra in de woningen, vernieuwen verlichting in het trappenhuis, opknappen ingang portieken.

Ik zorg dat de bewoners tijdig en juist worden geïnformeerd over de werkzaamheden en de planning. Door het middel van huisbezoeken, brieven en nieuwsbrieven houd ik de bewoners op de hoogte van het project en de gang van zaken. Er zijn meerdere (onder)aannemers werkzaam die volgens diverse planningen in de woningen moeten werken; Ik ben dan ook spil in de communicatie tussen de aannemers, bewoners, corporatie en maatschappelijke instanties. Bijwonen bouwvergaderingen, aanspreekpunt zijn voor bewoners en oplossen van ad hoc problemen gedurende het project vallen onder mijn taken.

Murat én mténv

Na het eerste telefoongesprek ben ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op het mténv kantoor in Amsterdam. Vervolgens werd ik benaderd voor een spoedklus in het voorjaar 2015 en nu werk ik daar nog steeds. Inmiddels heb ik bijna 2 renovatieprojecten afgerond. Het gesprek was prettig en de sfeer binnen mténv is ontspannen. De mensen bij mténv zijn betrokken en doen hun best voor mij.

Hagemans Vastgoedonderhoud én mténv

Hagemans is een bedrijf gespecialiseerd in vastgoedbeheer en onderhoudsprojecten, met name actief in de woningbouw. Wij werken met Hagemans samen op gebied van hun tijdelijke en vaste personeelsvraagstukken. Zowel voor de bouwkundige functies op kantoor als de sociale functies zoals bewonersbegeleiding.

Meer projecten bekijken

Murat Ozkardesler
Murat Ozkardesler
"Leef en werk met empathie, betrokkenheid en dankbaarheid."