Stichting Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken

Professional: Marvin, Projectleider
Opdrachtgever: Stichting Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken

Over Marvin

Ik ben sinds juni 2016 werkzaam bij Stichting Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken als projectleider op de afdeling projectbureau label B. Op de afdeling projectbureau label B worden circa 4.300 woningen na-geïsoleerd, zodat het complete woningbezit van de corporatie van circa 7.000 woningen in 2018 gemiddeld een Energie-index heeft tussen de 1,21 en 1,40 (voorheen energielabel B).
Hierbij heb ik diverse projecten onder mijn hoede. Allereerst wordt onderzocht welke maatregelen uitgevoerd dienen te worden om aan de doelstelling te voldoen. Vervolgens wordt dit uitgewerkt in een bestek zodat het werk aanbesteed kan worden. Daarna kan het project in uitvoering. In mijn functie van projectleider organiseer en coördineer ik alle activiteiten in de verschillende fasen van het project.

Marvin én mténv

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan heb ik gesolliciteerd op een vacature bij mténv. Op basis van deze sollicitatie heb ik een gesprek gehad bij mténv. Daarna ben ik voorgedragen bij het bedrijf waar ik op een vacature had gesolliciteerd. Hier ben ik vanwege de grote afstand tot het werk niet uitgenodigd. Mijn cv is vervolgens ook bij Gooi en Omstreken voorgelegd, hier kon ik direct op gesprek komen en vervolgens is binnen 2 weken het contract rondgemaakt.
De begeleiding vanuit mténv is bijzonder prettig. Je hebt één aanspreekpunt waar je met vragen terecht kunt en dit maakt het contact laagdrempelig. Tevens is het leuk dat contactpersoon regelmatig langs komt om bij te praten.

Stichting Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken én mténv

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken is werkzaam in het Gooi, de Vechtstreek en Eemland. In de gemeenten Baarn, Blaricum, Bunschoten, Bussum, Hilversum en Wijdemeren biedt Het Gooi en Omstreken huisvesting aan zo’n 19.000 personen. mténv werkt al een paar jaar samen met Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en heeft tot nu toe 5 professionals aan deze organisatie gematched.

 

Meer projecten bekijken