Grootschalige en complexe projecten in de utiliteitsbouw

Professional: Marcel Kok, Installatiesdeskundige
Opdrachtgever: bbn

Over Marcel

Ik ben reeds circa 23 jaar werkzaam in het vakgebied installaties waarvan de laatste 17 jaar als installatie adviseur. Begonnen bij een installateur en daarna bij diverse adviesbureau’s gewerkt.

Marcel én mténv

Toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging kwam ik in contact met mténv. Vriendelijke mensen, leuk bedrijf en heel veel aandacht en zorg voor de mensen waarmee ze werken. Zelfs in de vorm van allerlei workshops en cursussen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging ben ik bij bbn adviseurs terecht gekomen. Een bedrijf dat zich vooral richt op bouwkosten en projectmanagement. Qua installatietechniek wordt ondersteuning geboden aan diverse afdelingen. Waar een installatievraagstuk is, wordt dit door onder ander mij ingevuld.

bbn én mténv

bbn is een toonaangevend bureau voor huisvestingsadvies, bouwprojectmanagement en kostenbeheersing. Ze werken aan grootschalige en complexe projecten met een zwaar accent op de utiliteitsbouw, maar ook opdrachtgevers van kleinere projecten krijgen de volle aandacht. Vanuit diverse kantoren in de randstad werken circa 120 collega’s voor zeer verschillende opdrachtgevers. De werkwijze wordt gekenmerkt door grote betrokkenheid, gedegen inhoudelijke kennis en gedrevenheid om resultaten te boeken.

Afgelopen jaar zijn ze vooral op installatietechnisch gebied (gebouwgebonden installaties) gegroeid en hebben daarmee een verbreding van hun dienstenpakket gerealiseerd. mténv heeft bijgedragen aan deze groei door begin 2015 een ervaren installaties deskundige op klimaattechnisch gebied te bemiddelen. Deze kandidaat levert inmiddels een belangrijke bijdrage aan de groei en succes van deze tak van sport. mténv heeft deze kandidaat en de klant afgelopen jaar ook actief betrokken bij een ontwikkelingsplan (competentie assessment) en opvolgende praktische, interne workshop gefaciliteerd door mténv. Dit heeft geresulteerd in een positieve ontwikkeling waar zowel de kandidaat als de opdrachtgever direct in de praktijk van profiteert. bbn heeft inmiddels ook zijn tevredenheid hierover naar mténv uitgesproken.

Marcel_Kok

Meer projecten bekijken