Projectvoorbereider bij Van Gelder

Professional: Jasper Gevers, Projectvoorbereider / Inkoper
Opdrachtgever: Aannemingsmaatschappij Van Gelder BV
Project:
Nieuwe Parklaan, Scheveningen: vervangen trambaan en riolering.
Maasvlakte Plaza, Botlek: aanleg truckparking en natuurontwikkelingsgebied.

Over Jasper

Opgeleid tot Tuin- en Landschapsinrichter (Hogeschool Larenstein) begon ik mijn carrière bij verschillende advies- en ontwerpbureaus. Daarna heb ik gewerkt in een commerciële omgeving, bij gemeentelijke opdrachtgevers en bij/voor opdrachtnemers (adviesbureaus, aannemerij, projectontwikkelaars). Hier heb ik ervaring opgedaan met het aansturen van medewerkers, opdrachtgevers en projecten.
Vanaf januari 2016 ben ik via mténv gedetacheerd bij Van Gelder als projectvoorbereider / inkoper waar ik aan diverse projecten werkzaam ben, waaronder:
– Nieuwe Parklaan, Scheveningen: vervangen trambaan en riolering.
– Maasvlakte Plaza, Botlek: aanleg truckparking en natuurontwikkelingsgebied.

Jasper én mténv

mténv had een mooie vacature bij een adviesbureau waar ik op reageerde. Hoewel het bij een kortlopende interim-klus bleef, hield mténv op een leuke en betrokken wijze contact. Dat resulteerde in een nieuwe lead. Ik woon in Arnhem en zou naar Almere gaan, met een tijdelijke inzet in Leidschenveen. Niets is zo permanent als iets tijdelijks. De klik met Van Gelder in Leidschenveen is zo goed dat ik blijf. mténv houdt betrokken contact en denkt mee als er maatwerk geleverd dient te worden. Heel fijn!

Van Gelder én mténv

Aannemingsmaatschappij Van Gelder is een multidisciplinaire aannemer in boven -en ondergrondse infrastructuur en een van de grootste aannemers van ons land. Het bedrijf levert onder andere diensten op het gebied van infrastructuur, rail, telecom en verkeerstechniek. Namens mténv is Jasper Gevers actief betrokken bij het project Nieuwe Parklaan in Scheveningen en de Maasvlakte Plaza in het Botlekgebied. Wij werken met Van Gelder samen op gebied van hun tijdelijke en vaste personeelsvraagstukken.

Jasper_Gevers

Meer projecten bekijken

Jasper Gevers
Jasper Gevers, Testimonials
"Met humor en bevlogenheid samen mooie dingen maken."