Royal Haskoning DHV

Professionals: Huan He, Modelleur Constructieve Elementen
Opdrachtgever: Royal Haskoning DHV
Project: VIIA Groningen

Over Huan

Na mijn Bachelor en Master Civiele Techniek in China ben ik naar Nederland gekomen om mijn PhD aan de TU in Delft te halen. Vervolgens ben ik aansluitend ook een aantal jaar binnen de universiteit werkzaam geweest als onderzoeker. Na bijna tien jaar in een academische omgeving te hebben gewerkt ben ik nu werkzaam in een engineeringsfunctie bij een commerciële organisatie. Het mooie hieraan is dat ik nu mijn academische kennis kan inzetten bij het oplossen van praktische vraagstukken.

Huan én mténv

Een tijd geleden is mténv in bezit gekomen van mijn CV. Een mténv adviseur heeft vervolgens contact met mij opgenomen en een afspraak met mij gemaakt. Met zijn hulp heb ik uiteindelijk deze mooie baan gekregen. Specifiek voor deze functie ging het proces eigenlijk vrij snel. Er is snel een ontmoeting ingepland met Royal Haskoning DHV en er heeft vervolgens een prettig gesprek plaatsgevonden. Aan het einde van dit gesprek was direct duidelijk dat ik een nieuwe functie had, een mooie ervaring.

Ik vind dat de begeleiding vanuit mténv prima verloopt. Nog regelmatig heb ik contact met mijn adviseur en dan praten we even bij. Ook de rest van de medewerkers zijn altijd erg vriendelijk, dus ook dat contact verloopt prettig.

Royal Haskoning DHV én mténv

Royal Haskoning DHV is een onafhankelijk opererend ingenieursbureau met vestigingen verspreid over de hele wereld. Het bedrijf levert diensten op het gebied van infrastructuur, gebouwen, luchtvaart, energie, industrie , infrastructuur , maritiem , mijnbouw, vervoer , stedelijke -en landelijke planning en water. Namens mténv zijn er door de jaren heen verschillende professionals op verschillende afdelingen gestart. Dit betreffen hoofdzakelijk bemiddelingen in de civiele en bouwkundige sector. Huan is voor dit specifieke project werkzaam bij de divisie Gebouwen en werkt zowel vanuit de vestiging in Rotterdam als op projectlocatie te Groningen.

Huan_He

Meer projecten bekijken

Huan He
Huan He, Testimonials
"Een reis van duizend mijl begint met een enkele stap."