Allround huurincasso medewerker

Professional: Eva van Sichem, Senior Medewerker Huurincasso / Financieel Consulent
Opdrachtgever: WoonCompas en Trivire

Over Eva van Sichem

Ik werk al meer dan 19 jaar binnen de corporatiesector. Noem het maar op of ik heb het al eens meegemaakt. Sinds 2007 werkt ik al als detacheringsmedewerker en sinds dit jaar als interim professional.

Ik ben een allround huurincasso medewerker. Doortastend en denk buiten de kaders. Ik weet hoe ik huurders in beweging moet krijgen. Ik ben in staat een proces (weer) op orde te krijgen en een brug te slaan tussen afdelingen. Het menselijke aspect binnen de functie vind ik heel erg belangrijk.

Eva en mténv

Eva is echt een dame die geknipt is voor de detachering. Ze weet snel een plekje te krijgen binnen een organisatie waar ze aan de slag gaat maar na een tijdje begint het weer te kriebelen en als de opdracht ‘klaar’ is, wil ze weer een nieuwe uitdaging hebben. Daarnaast wil ze wel graag ergens bijhoren. Het werken via mténv past haar dus als een jas. Ze heeft haar eigen opdrachten, maar daarnaast heeft ze wel de collega’s binnen mténv.
Eva zegt zelf dat mténv haar het meest aansprak om bij in dienst te gaan. Er is altijd contact met haar, het bedrijf straalt vertrouwen uit en ze voelt zich welkom. De sfeer binnen mténv is bijna hetzelfde als binnen een corporatie, dus is het een beetje als thuiskomen.

Meer projecten bekijken

Eva van Sichem
eva-sichem
"Ze weet snel een plekje te krijgen binnen een organisatie waar ze aan de slag gaat maar na een tijdje begint het weer te kriebelen en als de opdracht “klaar” is, wil ze weer een nieuwe uitdaging hebben."