Utiliteitsbouw bij Peek Bouw & Infra

Professional: Dew Makhan, Uitvoerder
Opdrachtgever: Peek Bouw & Infra
Project: Realiseren van een Steunpunt voor Rijkswaterstaat in Houten

Over Dew 

Sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij Peek Bouw & Infra in de functie van uitvoerder. Bij Peek Bouw & Infra werk ik voornamelijk in de utiliteitsbouw. De visie van Peek past goed bij mijn ambitie en daarnaast is er sprake van een goede samenwerking.

Het project bestaat uit het realiseren van een Steunpunt voor Rijkswaterstaat in Houten. Als uitvoerder heb ik de dagelijkse leiding en verantwoordelijkheid over de uitvoering van het bouwproject; uitvoeren van werken overeenkomstig met het bestek/werkomschrijving en tekeningen. Daarnaast zie ik erop toe dat het KAM-systeem wordt toegepast en houd ik mij bezig met de dagelijkse planning van materieel/ personeel.

Dew én mténv

Via een collega van mijn vorige werkgever ben ik in contact gekomen met mténv. Het proces verliep snel en gemakkelijk. Na telefonisch contact kon ik meteen terecht voor een kennismaking gesprek. Na het kennisgesprek hebben we samen uitgestippeld wat mijn kwaliteiten en ambities zijn. Na het bepalen hiervan hebben we gericht gekeken naar vacatures in de aannemerij. Binnen 5 weken ben ik met succes aangenomen voor een functie in deze branche. Ik heb regelmatig contact met mténv en er wordt constant gekeken hoe ik de volgende stap in mijn carrière kan maken door bijvoorbeeld het volgen van cursussen.

Peek Bouw & Infra én mténv

Peek Bouw & Infra is een echt familiebedrijf, die werkzaam zijn in de Utiliteitsbouw en infrasector. Binnen deze branches doen zij een diversiteit aan opdrachten. Binnen de organisatie heerst ook echt de cultuur van een familiebedrijf. Ze hebben korte lijnen en een platte organisatiecultuur.

De samenwerking tussen Peek Bouw & Infra en mténv is er één die al een aantal jaren teruggaat en tot op de dag van vandaag heel goed verloop. Beide partijen weten elkaar te vinden door de korte en directe communicatielijnen.

IMG_1679-300x225 IMG_0274-300x224 1607_Plaatsen-putten_0040-300x200

Meer projecten bekijken

Dew Makhan
Dew Makhan, Testimonials
"You can't climb the ladder of success with your hands in your pockets."