Diverse woningbouwprojecten

Professional: Dennis Roeloffsen, Werkvoorbereider
Opdrachtgever: Nijhuis Toelevering

Over Dennis

Sinds september 2015 werk ik via mténv bij Nijhuis Toelevering in Rijssen aan diverse projecten. Momenteel worden ‘Het Rooie Dorp’ in Nijverdal, ‘Klaarbeek’ in Epe en ‘T&D Locatie’ in Deventer gerealiseerd. Nijhuis is gespecialiseerd in het voorzien van houten kozijnen voor diverse woningbouwprojecten. De houten kozijnen worden volledig van A tot Z in onze eigen fabriek geproduceerd, beglaasd en afgelakt. Ik zorg voor het tekenwerk, werkvoorbereiding en projectbegeleiding ten behoeve van de houten kozijnen voor de conceptuele woningbouw.

Dennis én mténv

Tijdens het afstuderen van mijn deeltijd opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde bij mijn vorige werkgever heb ik via internet contact gezocht met mténv. Na een kort telefoongesprek en het opsturen van mijn CV ben ik uitgenodigd op het mténv kantoor in Hengelo waarbij ik een persoonlijk gesprek had met een mténv adviseur; samen zijn we op zoek gegaan naar een functie die aansluit bij mijn wensen en profiel.

Ik heb de begeleiding tijdens de zoektocht als zeer prettig ervaren, vooral het gerichte zoeken naar passende functies. Los van de functie wordt er ook gekeken naar de persoon en of deze past in een organisatie. Eigenlijk alle gesprekken die ik met en vanuit mténv heb gehad waren in de “goede richting”. Begeleiding tijdens het proces bestaat uit het tonen van interesse en waar nodig vraag en antwoord.

Nijhuis én mténv

Nijhuis toelevering is een totaaloplosser voor hoogwaardige kozijnen en gevel vullende elementen. Als één van de grotere timmerfabrieken in Nederland lopen ze graag voorop, maar liever niet alleen. Zij geloven in partnership. In de kracht van co-creatie en het denken vanuit een gemeenschappelijk doel. Geïnspireerd door de behoeften van de eindgebruiker. Ieder met z’n eigen expertise en verantwoordelijk voor het totaalproces van engineering tot onderhoud. Zo ontstaan de innovaties van morgen. mténv zoekt hier graag de juiste professionals bij met “hart voor het vak”. Dat brengt ons verder..!

Dennis_Roeloffzen

Project_Klaarbeek_Epe

Timmerfabriek_Nijhuis

Meer projecten bekijken