BAM Bouw en Techniek

Professional: Bart Schultz, Calculator
Opdrachtgever: BAM Bouw en techniek Regio Noord West
Project: Renovatie Winkelcentrum Noorder Arcade te Alkmaar

Over Bart

Ik ben als freelancer momenteel aan mijn 2e project via mténv bezig. Ik werk aan het project Renovatie Winkelcentrum Noorder Arcade te Alkmaar voor BAM Bouw en Techniek. Ik ben verantwoordelijk voor de calculatiewerkzaamheden van dit project; een behoorlijk grote klus en een leuke uitdaging. Het project is in een bouwteamvorm, dit betekent dat we als aannemer mee mogen denken over ontwerp en uitvoering van dit project.

Bart én mténv

mténv heeft mij benaderd voor een klus op projectbasis. Dit is me goed bevallen en daarom wil ik graag meer werken voor mténv. Ik mocht zelf bij de opdrachtgever op gesprek betreft de vraag voor de werkzaamheden waar de opdrachtgever gebruik van wilde maken. Hierdoor kan ik zelf een beslissing nemen of ik het werk wel of niet wil gaan uit voeren. Ik vind de begeleiding vanuit mténv zeer goed; meedenken met mijn wensen! Erg tevreden.

BAM Bouw en Techniek én mténv

Bart Schultz werkt op de afdeling beheer en onderhoud en zij doen alle verbouwingen tot aan 2 mln. De samenwerking met de BAM verloopt goed, we konden snel schakelen en het was al snel duidelijk dat Bart precies is wat ze zochten.

Bart_Schultz

Meer projecten bekijken

Bart Schultz
Bart Schultz, Testimonials
"Gebruik je talenten en geniet van je leven."

Similar Projects