Introductie

Wil jij graag werken als planner en ben je makkelijk en plezierig in de omgang naar huurders? Wij zijn op zoek naar iemand die efficiënt en secuur werkzaamheden kan verrichten. Naast je technische kennis en kunde ben je ook bevlogen en sociaal. Daarnaast verwachten we dat je een zakelijke, integere en klantgerichte instelling hebt met goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en goede contactuele eigenschappen.

Organisatie

De afdeling Dagelijks Onderhoud bestaat uit 102 medewerkers, voornamelijk vaklieden. Momenteel zijn er vier planners werkzaam binnen de afdeling. De afdeling Onderhoud is volop in ontwikkeling en is bezig om het team planning te versterken en evenwichtiger te laten zijn in de toekomst.

Functie

De Planner is verantwoordelijk voor een correcte en optimale planning van alle werkzaamheden voortvloeiend uit vastgelegde reparatieverzoeken (c.q. klachten- en mutatie onderhoud). De functie bestaat naast het plannen, ook het uit het aanleveren van noodzakelijke informatie en documentatie, de verantwoordelijkheid voor het tijdig aanleveren van materialen en het uitvoeren van betreffende administratie. De planner heeft een ‘helikopter view’ over de verschillende onderhoudsprocessen.

Functie eisen

• Je beschikt over een relevante afgeronde MBO opleiding.

• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als planner voor woningonderhoud.

• Je beheerst o.a. de programma’s , DisKis en Outlook , ervaring met Tobias AX en Connect-it is een vereiste.

• Je bent in staat om de juiste tijd inschatting te maken van het klachten- en mutatieonderhoud.

• Je ben in staat om prioriteiten te stellen.

• Je bent in staat om tijdig fouten en conflicten in het proces te signaleren en te verhelpen.

• Je beschikt over een zakelijke, integere en klantgerichte instelling.

• Je bent goed in schriftelijke en mondelinge communicatie.

• Je beschikt over goede contactuele eigenschappen.

Aanbod

De inschaling vindt bij aanvang van de dienstbetrekking plaats in salarisschaal F. (minimaal € 2486,- en maximaal € 3019,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Antwan van Erven via telefoonnummer 020-412 4120 of via email antwan.van.erven@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Tim Koster via telefoonnummer 020-412 4120 of via email tim.koster@mtenv.nl

Solliciteren

Mijn gegevens mogen tot drie jaar bewaard blijven, zodat mténv mij bij passende vacatures kan benaderen.