Blog van Bart Kuilman

Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders

“Sinds 2018 behoort mténv tot de Continu group. Samen kunnen mténv & Continu een stap verder zetten in de woningcorporatiemarkt. Mténv gaat van lokale naar landelijke dienstverlening én krijgt alle ruimte om de groeiambities verder vorm te geven binnen de bestaande Continu organisatie”, aldus Directeur Woningcorporaties – Bart Kuilman. Hij legt uit wat dit voor jou betekent.

“De combinatie creëert een nog beter aanbod voor onze klanten en professionals met hoogwaardige specialistische kennis én oplossingen rondom regionale arbeidsmarkt uitdagingen voor woningcorporaties”, vertelt Bart.

Bart vervolgt: “Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. Woongenot. Leefbaarheid in de wijk. Dat maakt je werk bijzonder.”

“Wij zijn er voor de professionals die zich hierbij thuis voelen. En voor de corporaties die deze professionals graag in huis halen. Vast of interim. Op MBO, HBO of WO niveau. Want dat is ons vak al meer dan 20 jaar. Professionals en woningcorporaties bij elkaar brengen. De perfecte match tot stand brengen. Dat is mténv.”

“Binnen woningcorporaties richten wij ons op de vakgebieden financiën, wonen, vastgoed en techniek. Het team van de mténv adviseurs zijn goed thuis in huisvestings- en vastgoedontwikkelingsvraagstukken als in alle aspecten van bouw- en onderhoudsprojecten en de verkoop en verhuur van objecten. Ook volgen zij de veranderingen in de regelgeving op de voet. Hierdoor weten zij wat er speelt en zijn zij in staat om hierop in te spelen, dit maakt mténv de perfecte samenwerkingspartner voor de woningcorporatiesector”, sluit Bart af.

Wil je meer weten na het lezen van dit artikel of heb je vragen wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan direct contact op met onze collega’s op de vestigingen of stuur ons een bericht.

Bart Kuilman

Wil je meer weten na het lezen van dit artikel of heb je vragen wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met mij.

Neem contact op