Interview met Rob Vos

Werken als Interim Professional

Werken in de wereld van de woningcorporaties is enorm uitdagend. Helemaal als je werkzaam bent als Interim Professional bij mténv. Wat dat inhoudt? Collega Rob Vos vertelt je meer over zijn werk.

Hi Rob, stel je eventjes voor..

Hoi, ik ben Rob Vos en ben Interim Professional (IP) bij mténv. Ik ben als IP’er inzetbaar bij woningcorporaties binnen de afdeling wonen. Zo kan ik aan de slag gaan als verhuurmakelaar, woon- of wijkconsulent en als incassospecialist.

Waar werk je op dit moment?

Ik ben net aan een nieuwe opdracht begonnen bij Trudo als woonconsulent – bijzondere klanten. Hiervoor heb ik een opdracht van 6 maanden gehad bij Area als bewonersspecialist.

Wat vind je zo leuk aan je nieuwe functie?

De afwisseling in de functie. Als verhuurmakelaar ben ik verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces. Dus naast het administratief verwerken van de huuropzeggingen en het opstellen van contracten. Voer ik ook de technische inspecties uit. Als kers op de taart heb ik ook gesprekken met woningzoekenden en potentiële huurders. Zo is echt geen dag hetzelfde! 

Klinkt goed! Je werkt dus via mténv, kun je daar meer over vertellen?

In januari dit jaar ben ik begonnen met werken bij mténv. In de afgelopen paar maanden heb ik al 2 verschillende opdrachten mogen uitvoeren. Zo ben ik wijkbeheerder geweest in Tilburg, werk ik nu als verhuurmakelaar in Uden en ga ik vanaf oktober aan de slag als woonmakelaar in Eindhoven. Dat is dus het voordeel van werken via mténv, zij zoeken samen met mij telkens weer een nieuwe uitdagende opdracht zodat ik blijf groeien in mijn carrière. Er worden zo ook deuren geopend die ik zelf wellicht niet open had gekregen.

Hoe ben je in contact gekomen met mténv?

Een poos geleden, werkzaam bij een andere opdracht, kwam ik in contact met een Interim Professional die bij dezelfde opdrachtgever werkte via mténv. Toen Ida (Adviseur bij mténv) op bezoek kwam bij die collega werden we aan elkaar voorgesteld. Na een super leuk gesprek hebben we direct een afspraak gemaakt voor een kopje koffie en voor ik het wist was ik ook bij mténv in dienst. Zo snel kan het gaan! 

Wat gaf de doorslag om voor mténv te gaan werken (naast het lekkere kopje koffie natuurlijk)?

De persoonlijke aandacht en interesse van de medewerkers. Ze weten wat je kan, zijn altijd bereikbaar en bereid mee te denken met je over de mogelijkheden van toekomstige opdrachten. Verschillende oud-collega’s zijn inmiddels werkzaam bij mténv en ik hoop dat dat er nog veel meer worden. Mténv geeft dus inderdaad altijd thuis.

Wil jij ook aan de slag bij mténv

als Interim Professional

Werken bij mténv als Interim Professional, ben je indienst bij mténv en ga ja aan de slag bij verschillende woningcorporaties. De zekerheid van een baan met de afwisseling van verschillende opdrachten. Is dit iets voor jou? Bekijk hier de vacatures of neem contact op met een adviseur bij jou in de buurt.

Contact opnemen Vind jouw adviseur