mténv: net iets meer.

mténv heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het leveren van projectmatige intelligente capaciteit. Met name in de bouw en vastgoed-sector, in de civiele techniek en bij diverse corporaties en gemeenten werken onze professionals aan uiteenlopende opdrachten. Hoe divers deze opdrachten zijn blijkt uit onze openstaande vacatures, bouwkundigen in alle mogelijke rollen, maar ook financieel specialisten voor woningcorporaties.

Onze filosofie is dat we in de door ons bediende sectoren vanuit inhoud en relatie beter weten wat er bij onze klanten speelt, en zodoende ook een betere match kunnen maken met de juiste professionals.

Niet voor niets zijn wij trots op het feit dat onze relaties ons steeds vaker vragen ketenpartner te worden voor projectmatige hoogwaardige specialismen.

Wij vinden voor u de beste professionals voor elke vacature, tijdelijk of vast, in de bouw, het vastgoed of de civiele techniek. Onze selectie uit onze 80.000 aankomende en ervaren professionals stellen we graag aan u voor.

Onze expertises

mténv staat voor functionele kwaliteit, aangename tarieven en een originele en persoonlijke benadering.

hier werkten wij aan mee

Onze partners