mténv: net iets meer.

Al sinds 1998 is mténv dé specialist in het bemiddelen van technische en financiële professionals. Ons aanbod is helder: een enorme keuze uit ervaring en talent op elk gewenst niveau, gecombineerd met onze doortastende, transparante aanpak en onze ervaren specialisten in uw vakgebied. Ook kunnen wij u ondersteunen met diverse HRM-vraagstukken.

Maatwerk

Geen enkele opdracht of opdrachtgever is hetzelfde. Uw specifieke ideeën en wensen staan centraal en maken elke opdracht in meer of mindere mate uniek. Dat brengen we boven water, zodat we daar zeer scherp op in kunnen spelen. Wij bespreken graag met u hoe wij samen kunnen bouwen aan uw plannen.

Uw adviseur

De adviseurs van mténv vormen de kern van onze organisatie. Zij hebben uitgebreide kennis van het vakgebied waarin u werkzaam bent en zijn bovendien specifiek getraind voor personeelsselectie- en bemiddeling. Uw adviseur volgt de landelijke en regionale ontwikkelingen op de voet en is in staat om hierop aansluitende diensten aan te bieden en te ontwikkelen.

Ons kandidatennetwerk

Wij beschikken over een omvangrijk en kwalitatief netwerk van professionals; van starter tot manager; op MBO, HBO en WO niveau. En dit netwerk breidt zich nog dagelijks uit! Wij weten de kandidaten te vinden die voor ieder ander onbereikbaar zijn. Contact onderhouden en weten wat de mensen triggert; dat is de key. We adviseren de kandidaten in hun carrière en informeren hen als zich een passende kans voordoet. Ook werken wij samen met ZZP-ers en interimmers.

Het begint allemaal met een uitgebreid selectiegesprek waarbij we de persoon achter het cv naar boven halen. We letten o.a. op capaciteiten, karakter, instelling en ambitie.

Vaste functie of tijdelijke opdracht

U kunt mténv inschakelen voor ondersteuning van een tijdelijk project, maar ook voor het invullen van vaste capaciteitsvraagstukken. Wij maken gebruik van de volgende productvorm:

Detachering / projectbasis:

U huurt de kandidaat in voor de duur van een project of een bepaalde termijn. mténv neemt alle contractrisico’s op zich; u betaalt alleen voor de gewerkte uren. Na de detacheringsperiode kunt u de kandidaat kosteloos overnemen. Wilt u de kandidaat alleen voor een project inhuren? Dan is hij/zij op ieder moment opzegbaar.

Uw voordeel

Wat kost het u wanneer een vacature niet juist wordt ingevuld? En hoeveel kandidaten moet u spreken voordat u een geschikte kandidaat heeft gevonden? Daarnaast moet u dure advertenties plaatsen en misschien wel tientallen gesprekken voeren.

Uw adviseur neemt u een hoop werk, tijd en kosten uit handen: wij hebben snel toegang tot een groot netwerk van kandidaten. Ook online met onze website, gespecialiseerde vacaturebanken en Social Media kanalen bereiken we de juiste kandidaten. Daarnaast zijn we regelmatig aanwezig bij belangrijke evenementen.

Wij maken de eerste selectie voor u zodat u alleen in gesprek gaat met de beste professionals.