Opdrachtgevers

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Als HR-dienstverlener richten wij ons al 25 jaar uitsluitend op de woningcorporatiesector en de mensen die er werken. Ons aanbod is helder: een enorme keuze uit ervaring en talent op elk gewenst niveau, gecombineerd met onze doortastende, transparante aanpak en onze ervaren specialisten in uw vakgebied. Daarnaast bieden we ook oplossingen en advies voor uiteenlopende HRM-vraagstukken, zoals outplacementtrajecten, selectie- en ontwikkelassessments.

Wat je vraag ook is, wij geven altijd thuis!

Online brochure

Wij hebben alle informatie die voor jou als opdrachtgever belangrijk is overzichtelijk in één online brochure gezet.

Download hier de brochure

Dienstverlening op maat

Geen enkele opdracht of opdrachtgever is hetzelfde. Jouw specifieke ideeën en wensen staan centraal en maakt elke opdracht uniek. Dat brengen we boven water, zodat we daar zeer scherp op in kunnen spelen.

Eén aanspreekpunt

De adviseurs van mténv vormen de kern van onze organisatie. Zij hebben uitgebreide kennis van het vakgebied waarin je werkzaam bent en zijn bovendien specifiek getraind voor personeelsselectie- en bemiddeling.

Ons kandidatennetwerk

Wij beschikken over een omvangrijk en kwalitatief netwerk van professionals; van starter tot manager; op MBO, HBO en WO niveau. Op vaste basis, ZZP en interim basis. En dit netwerk breidt zich nog dagelijks uit. Wij weten de kandidaten te vinden die voor ieder ander onbereikbaar zijn.

Jouw voordeel

Waarom werven via mténv

  • Hoeveel advertenties moet je plaatsen voordat er kwalitatieve reacties komen?
  • Wat kost het je wanneer een vacature niet juist wordt ingevuld?
  • Hoeveel kandidaten moet je spreken voordat je de geschikte kandidaat hebt gevonden?

Jouw mténv adviseur neemt je een hoop werk, tijd en kosten uit handen. Naast een groot netwerk hebben wij ook toegang tot een online netwerk via onze website, gespecialiseerde vacaturebanken en social media kanalen om de juiste kandidaten te bereiken. Wij maken de eerste selectie voor je zodat je alleen in gesprek gaat met de beste professionals.

Meld je vacature bij ons aan