29 jan 2018

Ook in 2018 blijven wij groeien, zodat wij jullie nog beter van dienst kunnen zijn. Begin dit jaar zijn 5 nieuwe enthousiaste collega’s gestart. Zij komen onze kantoren in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam versterken. Maak hieronder kennis met onze nieuwe collega’s.


Darryl Keeldar
Ik ben Darryl Keeldar, 34 jaar en ik ben sinds 2 januari werkzaam bij mténv. Geboren en getogen in Rotterdam, maar sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriendin in Amsterdam. Binnen mténv ben ik werkzaam in het team woningcorporatie, waarbij ik mij voornamelijk richt op de technische functies. Ik kijk er nu al naar uit om langdurige matches te kunnen maken tussen onze professionals en opdrachtgevers. Om dit te realiseren is kennis van de markt essentieel. Daarom ligt nu voornamelijk mijn focus op het leren kennen van onze professionals en opdrachtgevers, zodat ik de behoeften kan bepalen om zo de perfecte match te maken!

 

Gina BakkerRob van Stijn
Mijn naam is Gina Bakker. Ik werk als adviseur bouw op de vestiging Utrecht. Samen met mijn collega’s Bardo & Tomas ben ik verantwoordelijk voor de bouwkundige markt in Utrecht, Brabant en Gelderland. Ik heb mténv leren kennen als een bedrijf dat zich kenmerkt door authenticiteit, professionaliteit en een originele kijk op het proces. Als werkgever is mténv inspirerend; ze sturen op kansen en gaan samen met jou op zoek naar jouw krachten/valkuilen om hier vervolgens op in te spelen. De diversiteit van alle collega’s maakt mténv een fijne, veilige werkomgeving waar ruimte is voor eigen inbreng. Ik vind het belangrijk om zowel de professional als de opdrachtgever optimaal te bedienen. Met beide partijen wil ik samen bouwen aan een langdurige relatie waarin persoonlijke aandacht centraal staat.

 

Bart VerkleijAstrid Beijen
Mijn naam is Bart Verkleij en sinds november 2017 als adviseur bouw werkzaam op onze vestiging in Rotterdam. Samen met mijn collega Kasper van der Kleij ben ik verantwoordelijk voor de bouwkundige markt in regio zuidwest. Het maken van een juiste koppeling tussen enerzijds opdrachtgever en anderzijds opdrachtnemer geeft mij veel energie. Persoonlijk contact vind ik het allerbelangrijkst. Een duurzame relatie opbouwen is voor mij dan ook heel belangrijk.

 

Sunny de RooMenoka Eggink
Mijn naam is Menoka Eggink. Na mijn studie ben ik in december 2017 gestart als adviseur Infra bij mténv Utrecht. Mijn specialisme? Ik verbind professionals aan opdrachtgevers binnen de infra. Door het goede contact met mijn medecollega’s, professionals en opdrachtgevers speel ik in op de aantrekkende markt. Door mijn open en eerlijke houding streef ik gezamenlijk naar een fijne en langdurige relatie voor alle drie de partijen. Bij mténv heb ik fantastische baan waarin ik, naast werkzaam te zijn in een hecht team, ook mijn eigen onderneming heb. Vanaf dag één heb ik veel verantwoording gekregen en authenticiteit wordt gewaardeerd. Mijn doel? Een adviseur zijn waarop je kunt bouwen!

 

Thijs Drogtroppeter colijn
Ik ben Thijs Drogtrop en ik werk als adviseur bouw bij mténv op de vestiging Amsterdam. Hier ben ik verantwoordelijk voor de bouwkundige sector in de regio Noord-Holland. Het goed adviseren en het invullen van de behoeftes staan bij mij centraal. Het draait om de verwachting en de wensen van zowel de klant als de kandidaat. In mijn adviserende rol ben ik persoonlijk, deskundig en meedenkend om de beste match voor beide partijen te maken.