Ieder project staat of valt met het team dat het uitvoert. Die combinatie moet kloppen en volledig zijn. Als er een capaciteitsprobleem is, kan mténv je helpen om dit op te lossen. We zorgen zo al jaren dat gemeentes en provincies over een ijzersterk projectteam beschikken. 

Zo hielpen we bijvoorbeeld een aantal gemeenten in Zuid-Holland bij het toetsen van hun bouwplannen aan het bouwbesluit. De gemeentes hadden geen budget om tijdelijk specialisten in te huren of geen mogelijkheid tot aanbesteding. mténv heeft deze expertise in huis, waardoor wij direct onze bouwplantoetsers konden inzetten voor deze opdrachtgever. De gemeenten sturen nu de bouwplannen naar mténv en onze eigen mensen toetsen deze bouwplannen op productbasis. Dat betekent dat de gemeentes per getoetst bouwplan een productprijs betalen. 

Juist doordat we de kennis al in huis hebben, is mténv ook in staat om niet alleen deze kennis maar echte specialisten te leveren. De expertise van deze specialisten kan namelijk worden ingekocht door opdrachtgevers. Met name bij overheden kan dit een perfecte oplossing zijn om capaciteitsproblemen op te lossen wanneer er geen budget is om personeel in dienst te nemen. 

mténv beschikt over een omvangrijk en kwalitatief netwerk van specialisten: van starter tot manager, op MBO, HBO en WO-niveau. Dit netwerk breidt zich nog dagelijks uit!  

Meer weten? Neem dan contact met ons op.