Als je onze social media gevolgd hebt, dan zag je een tijdje geleden vast al de vele enthousiaste foto’s uit het Bulgaarse Sofia voorbijkomen. Twee collega’s van mténv bezochten deze historische stad samen met een groep afstudeerders van Hogeschool Utrecht. De studiereis maakte onderdeel uit van het afstudeerprogramma gerelateerd aan Built Environment. Benieuwd hoe het was? Lees dan snel verder.

Sportief en informatief programma
Het bezoek aan de stad werd feestelijk geopend met een drankje in het uitgaansgebied van Sofia. De volgende dag ging het programma van start, dat door de studenten zelf in elkaar was gezet. Het programma was sportief en informatief tegelijk doordat we per mountainbike de stadsparken, monumenten en bijzondere gebouwen bezochten. Een aantal studenten was tourguide en begeleidde de tocht door bij iedere locatie een toelichting te geven.

Het was een gezellige en leerzame reis en een goede manier voor mténv en de studenten om elkaar te leren kennen. De studenten konden het enorm waarderen dat mténv de reis niet alleen sponsorde, maar ook zelf deelnam aan de trip. We hopen hen snel terug te zien en te mogen begeleiden naar de eerste stap in hun carrière.