Of het nu gaat om een gemeente of een provincie. mténv helpt overheden al jaren met het oplossen van capaciteitsproblemen door specifieke kennis, projectleiding of toezicht als een dienst op maat aan te bieden. Hiervoor beschikken wij over een omvangrijk en kwalitatief netwerk van Interim Professionals, van starter tot manager, op MBO, HBO en WO niveau. En dit netwerk breidt zich nog dagelijks uit.

Inkopen van kennis als oplossing
Doordat we eigen specialisten in huis hebben, leveren wij onze opdrachtgevers specifieke ondersteuning die zij voor een bepaalde periode kunnen inkopen. Dit gaat veel verder dan het uitsluitend volledig uitbesteden van personeel. Voor overheden is dit een uitstekende oplossing wanneer er behoefte is aan extra (tijdelijke) capaciteit maar er geen budget aanwezig is om personeel (tijdelijk) in dienst te nemen.

Een goed voorbeeld hiervan zijn een aantal gemeenten in Zuid-Holland die te maken hadden met capaciteitsproblemen en een sterke behoefte hadden aan extra bouwplantoetsers. Het budget ontbrak om zelf tijdelijk specialisten in te huren. Doordat mténv mensen met deze specifieke kennis in huis heeft, vullen wij dit capaciteitsvraagstuk nu voor hen in. De gemeenten sturen hun bouwplannen op die wij vervolgens laten toetsen door onze eigen specialisten. Voor deze dienst betalen zij per getoetst bouwplan een vaste prijs. Tel je deze kosten bij elkaar op dan liggen deze een heel stuk lager dan wanneer zij hiervoor zelf personeel in dienst nemen.

Meer weten?
Heb jij ook een capaciteitsvraagstuk en wil je graag weten hoe wij dit voor jou op maat kunnen invullen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!