Introductie

Voor een vooruitstrevende organisatie zijn wij opzoek naar een specialist op het gebied van MJOB!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een vastgoedbeheerder maar levert haar klanten (VvE’s) ook administratieve en bestuurlijke diensten.


Functie

Als Beheerder MJOB ben je verantwoordelijk voor het up-to-date en compleet houden van de meer-jaren-onderhoudsbegrotingen. Voor het in standhouden en optimaliseren van de technische levensduur en het niveau van onderhouds- en duurzaamheids-investeringen in het VvE-vastgoed en -voorzieningen wordt voor elke VvE een MJOB opgesteld.

Jij draagt er zorg voor dat de MJOB ’s voldoen aan de opgestelde technische eisen en richtlijnen en aan de gemaakte afspraken met de VvE-besturen. Elk jaar lever je tijdig een op de MJOB ’s gebaseerde projectenlijst die als grondslag dient voor de uitvoering van planmatig onderhouds-projecten. Aan de VvE-besturen geef je een heldere toelichting omtrent de inhoud van hun MJOB, zorg je voor een adequate intake van adviesaanvragen en een gefundeerd advies over (onderdelen van) de MJOB.

Aan onderhoudsinspectiebureaus geef je duidelijke instructies over de eisen en richtlijnen waaraan de op te stellen MJOB ’s dienen te voldoen. Tevens zorg je voor een beoordeling van MJOB ’s op de technische noodzaak en compleetheid binnen de gestelde financiële kaders.

Over gewijzigde MJOB ’s geef je voor elk komend planjaar tijdig en volledig de informatie door aan onder andere opdrachtgevers, accountmanagers en projectleiders. Voor de beantwoording van adviesaanvragen, voortgang en financiële omvang van lopende projecten uit de MJOB ’s verstrek je rapportages aan grooteigenaren en andere opdrachtgevers.


Functie eisen

– HBO opleiding, bij voorkeur Bouwkundig;

– Kennis en ervaring met MJOB’s;

– Kennis en ervaring met O-prognose;

– Kennis en ervaring met Twinq en VvE’s zijn een pré.


Aanbod

Een functie voor langere tijd met zicht op een vast dienstverband. Het fulltime salaris bedraagt bij een werkweek van 36 uur tussen € 2.777, – en € 3.474, – bruto per maand.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bart Zonneveld via telefoonnummer 020-412 4120 of via email bart.zonneveld@mtenv.nl


Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Bart Zonneveld via telefoonnummer 020-412 4120 of via email bart.zonneveld@mtenv.nl