Introductie

Ben jij op zoek naar een vaste baan als Medewerker Stook- en Servicekosten? Dan kan ik je een flinke zet in de juiste richting duwen!
Voor één van onze opdrachtgevers in regio Amsterdam heb ik namelijk de klopjacht geopend op een enthousiaste en ervaren medewerker Stook- en Servicekosten. Heb jij het in je om in de commerciële vastgoedbranche je mannetje/vrouwtje te staan? Dan hoor ik graag van je!

Organisatie

De opdrachtgever zit gevestigd in de regio Amsterdam, en is goed bereikbaar met zowel de auto als OV. Ze acteren in het commercieel vastgoed, en zijn hierin een gevestigde naam. Ze hebben o.a. winkelcentra, woningen als bedrijfspanden in beheer.

Functie

In deze functie richt jij je op de afrekening stook- en servicekosten in de breedste zin van het woord. Je takenpakket is breder dan gebruikelijk door de diversiteit van vastgoed, en extra verantwoordelijkheden wat dit met zich meebrengt.

Functie eisen

– Je hebt brede ervaring met Stook- en Servicekosten
– Communicatief sterk
– Ervaring met SAP is een pré.
– Woonachtig binnen een straal van 30km van Amsterdam.

Aanbod

– Deta-Vast constructie. (eerste periode detachering, vervolgens in dienst bij opdrachtgever)
– Salaris tussen de €2500,- en €3000,- op basis van 36 uur afhankelijk van ervaring.
– Goede pensioenregeling.
– OV vergoeding.
– 36 urige werkweek.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Thomas de Vries via telefoonnummer 06-25 64 03 32 of 020-412 4120 of via email thomas.de.vries@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Thomas de Vries via telefoonnummer 06-25 64 03 32 of 020-412 4120 of via email thomas.de.vries@mtenv.nl