Introductie

Ben jij bekend in de verschillende gemeentes in Brabant? En word jij er dan ook nog gelukkig van om de huurachterstanden zo laag mogelijk te houden? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Organisatie

Als jij voor ons, mténv, komt werken betekent dit dat jij voor een detacheerder komt te werken met meer dan 20 jaar ervaring. Jij, als professional, wordt gedetacheerd bij corporaties bij jou in de buurt. Hierdoor heb je te maken met twee soorten collega’s. Aan de ene kant heb je te maken met collega’s bij de corporatie en aan de andere kant heb je te maken met een breed netwerk aan professionals. Jij gaat met trots mténv vertegenwoordigen. Middels voortgangs- en coachingsgesprekken, het aanbieden van trainingen en assessments en de afwisselende opdrachten willen wij ervoor zorgen dat jij lekker in je vel zit. Als jij aan een nieuwe opdracht begint komen wij natuurlijk even bij jou langs.

Functie

Jij hebt één doel; op een klantgerichte manier alle huur incasseren!
Als medewerker huurincasso ben jij verantwoordelijk voor het incasseren van de huur die nog niet betaald is. Jij doet dit geheel op je eigen manier. Dit kun je doen door gesprekken met de huurders te voeren, telefonisch contact op te nemen of een postduif naar de huurder te sturen. Het is geheel aan jou hoe je er voor zorgt dat alle huur geïncasseerd wordt. In deze moderne samenleving is het ook zeker belangrijk dat jij bij de huurders langs gaat. Probeer een kijkje in hun leven te nemen en op deze manier een goede betalingsregeling met ze te treffen zodat de huur toch betaald wordt. Een ander doel is dat de huurders dan toch gewoon in hun huis kunnen blijven wonen. Deze betalingsregelingen tref je in samenwerking met een wijkteam en diverse externe partijen.

Functie eisen

Je hebt recent gewerkt binnen een woningcorporatie op de afdeling huurincasso. Ben jij beschikbaar voor een nieuwe opdracht?

Aanbod

We hanteren de inlenersbeloning. Dit betekent dat wij altijd dezelfde salarisschalen hanteren als de woningcorporatie waar jij in opdracht zit. Uiteraard mag je je indicatie aan ons doorgeven.

Inlichtingen

Omschrijven je vrienden jou als iemand met een klantgerichte en resultaatgerichte instelling? Zullen zij vervolgens ook nog benoemen dat jij goede communicatie en administratieve vaardigheden hebt? Ben jij degene die in het weekend iedereen kan overtuigen om een drankje in de stad te gaan doen? Reageer dan snel!

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Britt Hanegraaf via telefoonnummer 010-217 1977 of via email britt.hanegraaf@mtenv.nl