Introductie

Voor een middelgrote woningcorporatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Manager Wonen.


Organisatie

Volg ook onze bedrijfspagina op www.mtenv.nl

Functie

Als Manager Wonen binnen deze woningcorporatie ben je onderdeel van een organisatie met een enorm sociaal karakter. Deze woningcorporatie blinkt namelijk uit in haar betrokken en sociale beleid dat zich voornamelijk richt op de minder bedeelden in de samenleving. Samen met jouw nieuwe gelijkgestemde collega’s waarborg je een prettige en sociale werkomgeving, waarin er voldoende ruimte wordt geboden voor ontwikkeling en eigen initiatief.

Deze positieve sfeer geeft jou de juiste werkomgeving om te kunnen uitblinken in jouw nieuwe rol, waarin je direct en indirect leiding geeft aan de medewerkers van de afdeling Wonen. Je bent primair verantwoordelijk voor de aansturing van de dagelijkse bedrijfsprocessen, waarin je zoekt naar nieuwe wegen om de woon- en leefkwaliteit van de bewoners te optimaliseren.

Om een juiste invulling aan het bovenstaande te kunnen geven analyseer je de vragen van klanten, alsook de signalen uit de omgeving. Deze vertaal je vervolgens naar nieuwe producten en diensten. Tevens werk je aan de doelstellingen uit het ondernemingsplan van de corporatie en maak je concrete jaarplannen ten aanzien van klantencontacten, verhuur, verkoop, woondiensten en sociaal beheer.

Daarnaast participeer je in overleggen met belangenorganisaties en stakeholders en ben je een actief onderdeel van een ondernemend managementteam.

Functie eisen

  • Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting Bestuurskunde
  • De bovenstaande opleiding heb je aangevuld met vakinhoudelijke trainingen;
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen de volkshuisvesting, bij voorkeur in een vergelijkbare functie;
  • Je beschikt over uitstekende leidinggevende, analytische en sociale vaardigheden;
  • Als leidinggevende ben je niet alleen enthousiast over jouw werk en team, maar weet je tevens jouw collega’s te inspireren om het beste uit zichzelf te halen;

Aanbod

Een dynamische werkomgeving in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Hierin werk je prettig samen met je collega’s om een goede en betaalbare woning voorraad te beheren en onderhouden. We bieden en stimuleren persoonlijke ontwikkeling en opleidingen. Als salaris kunnen we een bruto maandsalaris tot maximaal € 4.572,00 op basis van een 36-urige werkweek bieden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Björn van der Laan via telefoonnummer 010-217 1977 of via email bjorn.van.der.laan@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Björn van der Laan via telefoonnummer 010-217 1977 of via email bjorn.van.der.laan@mtenv.nl