05 dec 2018

In mijn werk kom ik regelmatig professionals tegen die veel meer in hun mars hebben dan dat zij zelf voor mogelijk houden of die het lastig vinden om zelf een nieuwe uitdaging te vinden wegens tijdgebrek, niet weten wat ze willen of het liever aan een ander overlaten.

Mijn ultieme streven is de onzekerheid wegnemen en in te zoomen op het talent, de kennis en de vaardigheden die zij bewust en onbewust beheersen. Door samen met de professional intensief te bespreken wat zijn wensen in een volgende uitdaging zijn, kan ik goed bepalen vanuit mijn ervaring welke organisatie en functie goed passen bij de kandidaat. Onlangs sprak ik een kandidaat die niet goed tot zijn recht kwam bij zijn huidige werkgever. Hij heeft mij benaderd en gevraagd hem te adviseren en middels mijn netwerk mee te zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ik zit veel bij mijn klanten aan tafel waardoor ik weet wat zij zoeken en ik kan bepalen of mijn kandidaat hier tot zijn recht zal komen.

We hebben een mooie nieuwe uitdaging voor hem gevonden. Na 2 maanden bracht ik hem een bezoek op de bouwplaats en hij straalde en heeft zijn plek helemaal gevonden. Dit is de reden waarom ik van dit vak hou!