Sinds ongeveer een jaar ben ik werkzaam als werkvoorbereider/specialist bij Geomaat via mténv. Ik kwam per toeval in contact met mténv. Vanaf het eerste gesprek heb ik er een goed gevoel aan overgehouden. Toen de functie bij Geomaat in beeld kwam, waar ik veel mogelijkheden in het verschiet heb, koos ik ervoor om bij mténv in dienst te gaan.

Dit was de eerste keer dat ik met een bureau in aanraking kwam, iets dat me goed bevalt omdat het contact met de medewerkers bij mténv zeer prettig is. Ik kreeg direct het gevoel dat ze me aan een mooie functie wilden helpen. Dit resulteerde in een mooie functie bij Geomaat.

Tijdens mijn plaatsing bij Geomaat was mijn contactpersoon bij mténv altijd zeer betrokken bij mijn voortgang. Als er iets was, kon ik altijd bellen. Ook bleek het mogelijk om cursussen te volgen en werd dit direct in gang gezet. Ik zou mténv zeer zeker aanbevelen omdat mténv een partij is die meer regelt dan alleen een plaatsing. Ze kijken ook naar de persoon. Hierdoor kan men buiten de normale werkervaring ook een persoonlijke ontwikkeling doormaken, waardoor je bij mtén nooit het gevoel hebt dat je een ‘nummertje’ bent.