Organisatie

Wij zijn een pure matchmaker. Hebben oog voor talent. Specialist in het bemiddelen van technische professionals op MBO, HBO en WO niveau. Ieder jaar bezorgen we honderden werkzoekenden een nieuwe passende baan. En dat al sinds 1998. Of het nu gaat om tijdelijke projecten of een structurele invulling, er is altijd die juiste match. Daarnaast bieden we onze opdrachtgevers oplossingen en advies bij uiteenlopende HRM-vraagstukken. Niet of, maar én, dat is mténv.
Functie

Als interim professional bij mténv voer je opdrachten uit bij onze opdrachtgevers in jouw interesse gebied.

Door middel van een assessment, en deelname aan de mténv academie geven wij je volop de ruimte jezelf te ontwikkelen. Samen met je accountmanager bepaal jij wat je volgende stap gaat zijn. Mede door het grote netwerk van opdrachtgevers, de juiste begeleiding en de diversiteit aan werkzaamheden zal jij je in no time ontwikkelen tot een ervaren professional in de installatietechniek.

Ga jij graag aan de slag op interessante utiliteitsprojecten en durf jij de uitdaging aan te gaan om de beste in jouw vakgebied te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

-Afgeronde opleiding MBO/HBO-Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Electrotechniek

-Minimaal 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de utiliteitsector

-Enthousiasme, nieuwsgierigheid en de wil om jezelf te ontwikkelen

-Ervaring met Autocad, SAP, MS Projects

-Je bent ondernemend, flexibel, ambitieus en communicatief vaardig

-Je wilt in jezelf investeren

Aanbod

-Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring)


-Uitstekende ontwikkelmogelijkheden door deelname aan de mténv academie


-Een breed scala aan uitdagende opdrachten in de utiliteits

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Marnix Lavooij via telefoonnummer 020-412 4120 of via email marnix.lavooij@mtenv.nl