Na 30 jaar bij woningcorporatie Ymere werkzaam te zijn geweest, maakte de 54-jarige Lex Ooms uit Almere na een reorganisatie, een tijdje geleden de overstap naar mténv. En naar volle tevredenheid!

“Op dit moment werk ik voor woningcorporatie Portaal in Utrecht. Inmiddels mijn derde opdracht. Samen met vijf andere medewerkers hebben we in de eerste helft van 2017 bij zo’n 45.000 klanten de servicekosten afgerekend, binnen de deadline! Nu ben ik bezig met de voorbereidingen voor de afrekeningen 2016-2017.”

Lex heeft sinds 1 juli 2017 een jaarcontract bij mténv en is daar heel blij mee. “Ik ervaar mténv als een bijzonder prettige werkgever. Zaken worden meteen afgehandeld, vragen direct beantwoord. Ook mag ik er elk jaar een cursus volgen uit het educatieprogramma”, vertelt hij enthousiast. “Verder zorgt mténv ervoor dat mijn collega’s en ik elkaar een paar keer per jaar ontmoeten. Dat is altijd erg gezellig!”

mténv zoekt de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Daar weet Lex alles van. “Twee opdrachten bij Portaal en één bij Eigen Haard en bij beide organisaties zat ik prima op mijn plek”, zo weet hij.

“Bij Eigen Haard ben ik nog steeds van harte welkom op de klaverjasavonden, die twee keer per jaar worden gehouden”, aldus Lex. “Ook bij Portaal werk ik met een leuke groep collega’s. Ik voel mij daar ook ècht een collega en niet iemand die ingehuurd is. Helaas is er altijd het moment dat je klaar bent met je opdracht en je afscheid moet nemen. Dat is soms best lastig, zeker als je het zo naar je zin hebt.”

Over de toekomst maakt Lex zich geen zorgen. “Ik heb het volste vertrouwen dat Bart Kuilman van mténv na deze opdracht weer een leuke uitdaging voor mij vindt.”