Introductie

Ben jij de hoofduitvoerder die wij zoeken, die de touwtjes stevig in handen kan houden op grote en complexe bouwprojecten? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een van de grootste bouwers van het land en is flink aan het groeien!

Functie

Als hoofduitvoerder ga je zorgdragen voor een adequate uitvoering van één of meerdere grotere en/of complexe projecten, zodanig dat het project binnen bestek eisen, volgens kwaliteitsplan, planning en werkbegroting wordt gerealiseerd. Op een constructieve en motiverende wijze stuur je uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers aan. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in het kader van de uitvoering van één of meerdere grotere en/of complexere projecten conform bestek en tekeningen. Daarbij zorg je voor de juiste VGM-informatie voor nieuwe medewerkers en registreert dit. Het naleven van een risico-inventarisatie voorafgaand aan nieuwe activiteiten valt ook onder jouw verantwoordelijkheid en geef je hierover taakgericht VGM-instructie. Bovendien zorg je voor de juiste naleving van VGM-taken middels afspraken en toezicht. Je plant, organiseert en zorgt voor afstemming met alle betrokken partijen. Je vindt een ordelijke werkomgeving belangrijk en ziet toe op veiligheid, gezondheid en milieu.


Functie eisen

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar iemand die in het bezit is van een afgeronde MTS of HTS opleiding Bouwkunde. Je bent bekend met de wettelijke voorschriften t.a.v. de veiligheid en andere op het bouwwerk betrekking hebbende voorschriften. Ook heb je kennis van bouwmaterialen en –materieel en bouwmethodieken, planningsmethoden, kennis van kosten- en manurenbewaking en bovendien ben je in het bezit van een VOL-VCA diploma.

Aanbod

Een veelzijdige baan in een gemotiveerd en hecht team op een gave locatie, met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kasper van der Kleij via telefoonnummer 010-217 1977 of via email Kasper.van.der.kleij@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Kasper van der Kleij via telefoonnummer 010-217 1977 of via email Kasper.van.der.kleij@mtenv.nl