Introductie

Als gebiedsregisseur ga jij werken in de verschillende Brabantse gemeenten. Wij hebben hier dan toch de ideale baan voor jou.

Organisatie

Als jij voor ons, mténv, komt werken betekent dit dat jij voor een detacheerder komt te werken met meer dan 20 jaar ervaring. Jij, als professional, wordt gedetacheerd bij corporaties bij jou in de buurt. Hierdoor heb je te maken met twee soorten collega’s. Aan de ene kant heb je te maken met collega’s bij de corporatie en aan de andere kant heb je te maken met een breed netwerk aan professionals. Jij gaat met trots mténv vertegenwoordigen. Middels voortgangs- en coachingsgesprekken, het aanbieden van trainingen en assessments en de afwisselende opdrachten willen wij ervoor zorgen dat jij lekker in je vel zit. Als jij aan een nieuwe opdracht begint komen wij natuurlijk even bij jou langs.

Functie

Genoeg over mténv, nu meer over de inhoud van functie.

Wat ga je doen tijdens je werk als gebiedsregisseur? Nee, je gaat helaas geen film over een gebied regisseren. Wat ga je wel doen? Jij gaat als gebiedsregisseur de verbindingen leggen tussen de verschillende afdelingen en teams binnen de organisatie. Jij stopt niet bij het leggen van deze verbindingen. Jij gaat ook verbindingen leggen tussen bewoners en maatschappelijke partners zoals gemeentes en zorg- en welzijnspartijen. Jij brengt gedisciplineerd in beeld wat er op het gebied van leefbaarheid en wonen nodig is in jouw gebied. Het belangrijkste is dat de rol van het gebiedsteam daarin essentieel is. Jij bent met veel trost de regisseur over het gehele verhaal.

Als coördinator vervul jij een belangrijke coördinerende rol voor je collega’s in jouw gebiedsteam. Je helpt hen door veelvoorkomende vraagstukken op een proactieve, praktische en persoonlijke manier op te pakken. Met de kennis en ervaring, die jij in je leven opgedaan hebt, los jij complexe situaties vanuit een mensgerichte houding op. Jij legt verantwoording af aan de teamleider kernen en wijken

Functie eisen

Nu vraag jij je af wat wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een bevlogen teamplayer als het gaat om leefbaarheid en het prettig wonen voor onze huurders. Als echte teamplayer ben jij een kei in binden en verbinden. Samenwerken is het belangrijkste woord in jou woordenboek. Jij hebt in je leven genoeg ervaring opgedaan met volkshuisvesting, kern- en wijkmanagement en leefbaarheid. Pro-actief meedenken op strategisch en tactisch niveau is voor jou geen probleem. Toch ben jij nog de “echte” medewerker die met de voeten in de klei staat. Je oplossingsgerichtheid en aantoonbare HBO/WO werk- en denkniveau zorgt ervoor dat jij de functie als gebiedsregisseur perfect kunt vervullen.

Aanbod

Nu vraagt de organisatie heel veel van jou. Maar je vraagt je natuurlijk af wat de organisatie jou te bieden heeft? Wij vroegen ons dit ook af en hebben dit onderzocht. We zijn dan ook tot de schrikbarende ontdekking gekomen dat onze opdrachtgever een fantastisch pakket aanbiedt. Zo bieden zij een baan in een maatschappelijk en lokaal betrokken open organisatie. Het is wel een organisatie met een duidelijke visie. In de geboden werkomgeving wordt je geprikkeld om het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen.

De organisatie werkt volgens de principes van Het Nieuwe Werken. Nu denk jij natuurlijk; daar zijn ze weer met het Nieuwe Werken. Maar geloof ons, Het Nieuwe Werken is echt leuk! En het allerleukste is dat de functie volgens de inlenersbeloning gewaardeerd wordt.

Inlichtingen

Ben jij de pro-actieve medewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!

Sollicitatie

Streef jij je ultieme droom en doel na? Neem dan contact met ons op.

Britt Hanegraaf britt.hanegraaf@mtenv.nl 06-14 88 35 46 en Ida Heesters ida.heesters@mtenv.nl 010-217 1977