Introductie

Voor een woningcorporatie in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een ervaren financial die bekend is met de financiële processen binnen woningcorporaties.


Organisatie

Volg ook onze bedrijfspagina op www.mtenv.nl

Functie

In jouw nieuwe functie als financieel administratief medewerker werk je voor en namens een corporatie die zich voornamelijk richt op de huisvesting van minder bedeelden in de samenleving. De organisatie kenmerkt zich door de fijne onderlinge samenwerking tussen collega’s die leunen op elkaars kwaliteiten. Jouw kwaliteit is dan vooral het verzorgen van de aansluiting naar het grootboek.

Daarnaast ben je de aangewezen persoon die openstaande vorderingen bewaakt en verzorg je de bijbehorende aanmaningsprocedure. In het verlengde hiervan ben je het financiële aanspreekpunt voor derde partijen zoals debiteuren, opdrachtgevers en deurwaarders. Tevens ben je verantwoordelijk voor het berekenen van diverse investeringen en afschrijvingen.

Aansluitend op het bovenstaande ben je niet alleen puur boekhoudkundige inzetbaar. Deze heeft de nodige diversiteit, doordat je van jouw boekhoudkundige kennis gebruikt om vanuit de financiële administratie diverse managementinformatie weet te genereren. Deze informatie vorm je uiteindelijk in betrouwbare rapporten richting interne functionarissen.

Kortom, een diverse rol waarin je diverse competenties in de praktijk kun brengen!

Functie eisen

  • Je hebt een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur (financiële)administratie of boekhouding;
  • De bovenstaande opleiding heb je aangevuld met vakinhoudelijke trainingen;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een financiële functie binnen de volkshuisvesting;
  • Je beschikt over actuele kennis van de financiële verslaglegging die geldt voor woningcorporaties specifiek;
  • Ervaring met geautomatiseerde bedrijfsprocessen m.b.t. debiteuren-, crediteuren en grootboekadministraties

Aanbod

Een dynamische werkomgeving in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Hierin werk je prettig samen met je collega’s om een goede en betaalbare woning voorraad te beheren en onderhouden. We bieden en stimuleren persoonlijke ontwikkeling en opleidingen. Als salaris kunnen we een bruto maandsalaris tot maximaal € 3.500 op basis van een 36-urige werkweek bieden.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Björn van der Laan via telefoonnummer 010-217 1977 of via email bjorn.van.der.laan@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Björn van der Laan via telefoonnummer 010-217 1977 of via email bjorn.van.der.laan@mtenv.nl