Introductie

Voor een toonaangevende woningcorporatie in Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar een Facilitair medewerker 28 uur per week.

Organisatie

Deze woningcorporatie komt op voor de belangen voor mensen met een laag inkomen. Deze inkomensgroep zetten zij zich in voor jongeren, ouderen, jongeren en kwetsbare groepen.


Functie

Jij bent verantwoordelijk voor het service en klantgericht uitvoeren van facilitaire activiteiten, binnen de kaders van de facilitaire richtlijnen en procedures van desbetreffende woningcorporatie.

Functie eisen

– Werkt volgens de P.R.I.M.A.-uitgangspunten.

– Houdt zich op de hoogte van onderwerpen betreffende beleid en ontwikkelingen van de woningstichting die voor de functie-uitoefening van belang zijn.

– Kijkt over de grenzen van de functie heen en plaatst de dagelijkse werkzaamheden in een breder kader.

– Stelt zich flexibel op met betrekking tot de ondersteuning en overname van werk van collega-medewerkers.

Aanbod

De functie is ingeschaald in schaal B conform CAO woondiensten.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Darryl Keeldar via telefoonnummer 020-412 4120 of via email darryl.keeldar@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Darryl Keeldar via telefoonnummer 020-412 4120 of via email darryl.keeldar@mtenv.nl