mténv én woningcorporaties.

Binnen woningcorporaties richten wij ons op de vakgebieden financiën, wonen, vastgoed en techniek. Veel voorkomende functies zijn o.a.:

Financiën: medewerker huurincasso, medewerker stook- en servicekosten, medewerker financiele administratie, project controller, hoofd financiële administratie, VVE administrateur.

Vastgoed: VVE beheerder, manager vastgoed, projectmanager, complexbeheerder, vastgoed adviseur, projectontwikkelaar, makelaar.

Wonen: woonconsulent, verhuurmakelaar, bewonersbegeleider, sociaal projectleider, medewerker leefbaarheid, huismeester, manager wonen.

Techniek: mutatieopzichter, opzichter nieuwbouw, renovatie of dagelijks onderhoud, medewerker reparatieverzoeken, EPA-adviseur, manager techniek, hoofd bedrijfsbureau

Het team van de mténv adviseurs zijn goed thuis in huisvestings- en vastgoedontwikkelingsvraagstukken als in alle aspecten van bouw- en onderhoudsprojecten, facilitaire en installatievraagstukken, en de verkoop en verhuur van objecten. Ook volgen zij de veranderingen in de regelgeving op de voet. Hierdoor weten zij wat er speelt en zijn zij in staat om hierop in te spelen.

Ben jij een startende of ervaren vastgoed professional? En ben jij op zoek naar vastgoed vacatures? Wij komen graag in contact met jou.

Kunt u voor uw bedrijf wel versterking gebruiken, voor een project, of als vaste aanvulling van uw team?
Neem dan contact op met een mténv adviseur bij u in de buurt.

Onze expertise