mténv én geo-informatie.

Binnen de Geo-Informatie ligt de focus op het in kaart brengen van geografische informatie, het verwerken van deze informatie in Geo-Informatie systemen (GIS), het ontwikkelen van deze GIS-systemen en ook steeds meer op het voorspellen van deze data met behulp van sensoren.

Onze expertise ligt op het vlak van Geodesie, Geo-Informatie, Geo-ICT en data science. De adviseurs van mténv volgen de ontwikkelingen binnen deze sector op de voet en wonen regelmatig diverse netwerkbijeenkomsten en kenniskringen bij. Voor het maken van een juiste match doet mténv dan ook nét iets meer.

Onze opdrachtgevers binnen de Geo-Informatie zijn met name overheden, dienstverleners op het gebied van ICT en GIS, ingenieursbureaus, (grotere) aannemers en landmeetkundige bureaus. Veel gevraagde functies vanuit hen zijn bijvoorbeeld: Geo-ICT developer, GIS Consultant, product owner, scrum master, data scientist, applicatiebeheerder, medewerker voor een van de basisregistraties, landmeter, maatvoerder, werkvoorbereider en projectleider.

Ben jij een startende of ervaren professional binnen bovengenoemd werkveld? Dan komen wij graag in contact met jou.

Kunt u voor uw bedrijf versterking gebruiken, voor een project, of als vaste aanvulling van uw team? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens
Hans Jonkman
Adviseur Geo informatie
M: 06-27112604 | T: 030-284 0790