Onlangs startte een nieuwe medewerker bij mténv: Myrthe van Cranenburgh, adviseur woningcorporaties. Ze was niet op zoek naar een nieuwe baan, maar heeft die toch gevonden! Hoe onze nieuwe collega bij mténv terechtgekomen is en waarom ze bij ons past, lees je hier.

Myrthe van Cranenburgh, adviseur woningcorporaties

Myrthe startte enkele maanden geleden bij mténv als adviseur woningcorporaties. Nadat ze door een oud-klasgenoot werd benaderd voor een referentie, werd ze door het prettige contact ineens zelf ook uitgenodigd voor een kennismaking bij mténv. Hoewel ze geen carrièreswitch voor ogen had, ging ze open-minded het gesprek in. “Ik was al snel verkocht!” zegt Myrthe hierover. “In eerste instantie voornamelijk aan het bedrijf en de cultuur van mténv, het voelde goed!”

Voordat Myrthe bij mténv aan de slag ging, was ze operationeel manager in de evenementenbranche. Als manager was ze non-stop bezig met het coachen van het team en het onderzoeken hoe ze ieders talent optimaal in kon zetten. Myrthe: “Ik hou ervan om te verbinden, te organiseren en kansen te creëren. Dit past uitstekend bij het werk van een adviseur woningcorporaties, dus de stap naar deze rol was voor mij erg logisch. Verder sprak het me aan dat mténv een werkgever is waar ik mezelf kan zijn, de ruimte heb om op mijn eigen manier het werk vorm te geven en er volop ruimte voor ontwikkeling is.”

Goede match
“Mijn eerste maanden als adviseur zitten er nu op en ik heb vanuit mténv veel trainingen gehad en met professionals gesproken. Het is natuurlijk essentieel om goede inhoudelijke kennis te hebben, want pas als je weet wat er speelt kan je echt een onderliggende vraag vanuit een woningcorporatie opvangen en zo de organisatie verder helpen bij hun vraagstuk. Ik vind het heel mooi om te zien dat ik nu zelf mensen kan matchen bij een passende bedrijfscultuur. Precies zoals het bij mijn eigen werving is gegaan. Dit past echt bij mij! Mijn rol als adviseur is eigenlijk het toppunt van hostmanship, wat de carrièreswitch vanuit de toeristische branche toch in werkelijkheid een stuk kleiner maakt en de match tussen mij en mténv des te groter!”

Lijkt het jou leuk om ook als adviseur bij mténv te werken? Neem dan contact met ons op en zie welke mogelijkheden er zijn.